Wpis z mikrobloga

Wkurzają mnie te ogłoszenia bez dokładnej lokalizacji, zamiast tego jest "spokojna okolica" albo "zachodnia strona miasta".

Jpdrl... Przecież wiadomo, że nie jest to centrum, ale jak ktoś szuka na obrzeżach w konkretnym miejscu, to taki opis wymuszający telefony to tylko marnacja czasu szukającego i sprzedającego.

#nieruchomosci
Pobierz rzzz - Wkurzają mnie te ogłoszenia bez dokładnej lokalizacji, zamiast tego jest "spok...
źródło: comment_1673645294kREfc0sem7DqFMHhu7IkVy.jpg
  • 8
@rzzz: Jeszcze gorsze jest podawanie błędnej (atrakcyjniejszej) lokalizacji. Potem się okazuje, że nawet 20km dzieli ją od podanej lokalizacji w ogłoszeniu. W każdym razie takie przypadki są w Krakowie :/
@rzzz: bo jak podasz lokalizacje oraz nie daj boże zdjęcia za oknem, to bedziesz mieć taka sytuacje jak ja ostatnio, że klient zobaczył moje ogłoszenie, mieszkania na wyłączność w którym były WSZYSTKIE informacje i poszedł sobie zapukać do drzwi aby ominąć pośrednika. ¯\_(ツ)_/¯
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@KromkaMistrz: czyli mało tego, że nie podajecie istotnych informacji w ogłoszeniach (bo nie wiecie lub jesteście słabo przygotowani), to jeszcze celowo wprowadzacie w błąd (zamieszczając złe lokalizacj lub ukrywając istotne elementy).
Bo klient by poszedł i dogadał się poza wami.
Czyli jeżeli może to zrobić to do ch*uja jesteście potrzebni, a wynagrodzenie,.które pobieracie jest za wystawienie błędnego ogłoszenia (bez istotnych informacji), dzięki którym klient moglby zyskać szybciej klienta XD

Jprdl co
@pastibox: @arnoldinho71: no nie do końca.

Bo klient sprzedajacy sam sie zglosił do mnie abym pomógł mu sprzedać.
Oddelegował temat aby nikt go nie nachodził (w tym wypadku najemczyni), aby nie musiał się tym zajmować
Nie chciał się tym zajmowac bo się nie zna
Bo nie ma czasu
Bo prowadzi firme i poswiecajac kilka-kilkanascie godzin na swoja prace zarobi wiecej niz mi odpali za zajeciem sie tematem od a do
@KromkaMistrz no bez jaj... Podaj nazwę ulicy, a jak ulica ma 3 domy na krzyż to nazwę osiedla lub dzielnicy. Widok z okna se zabluruj.

"Lokalizacja, lokalizacja, lokalizacja."

No ale ch... po co ją znać....
@rzzz: No tak. Ja podaje zawsze, nie mam nic do ukrycia. Ale to tez kwestia tego ze ja działam w 100% na wyłącznościach. Jak gowno biuro ma ofertę która ma 4 inne biura i jeszcze wlaciciel to maja problem xD