Aktywne Wpisy
cnka +110
Dobra, tez kiedys przez to przechodziłem więc pomogę.
Plusujcie i priv to kilku osobom pomogę, tu macie dowód, że jestem w posiadaniu.
#matura #matura2024
Plusujcie i priv to kilku osobom pomogę, tu macie dowód, że jestem w posiadaniu.
#matura #matura2024
Lolenson1888 +22
Pogoń Szczecin na rozpoczęcie meczu i po każdej bramce ma syrenę_portową.wav
A pozostałe kluby Ekstraklasy jakie powinny mieć analogiczne dźwięki waszym zdaniem?
Puszcza zdecydowanie ryk żubra (。◕‿‿◕。)
#mecz #ekstraklasa
A pozostałe kluby Ekstraklasy jakie powinny mieć analogiczne dźwięki waszym zdaniem?
Puszcza zdecydowanie ryk żubra (。◕‿‿◕。)
#mecz #ekstraklasa
@zimne_piwo: źródło?
@Idesiku_Nago Działa, ale nie zrobił rewolucji, której wielu się spodziewało
@Idesiku_Nago: "chyba" no i właśnie tak amazon skończył, niby działa ale już nikt o tym nie pamięta xD
Obecnego allegro nie trawię, zatrzymałem sie trochę na etapie sprzed kilkunastu lat, kiedy byl to portal przedewszystkim aukcyjny, super sprzedawcy zdobywali sobie te oznaki, fajny system komentowania, weryfikacja po założeniu konta poprzez list przychodzący pocztą ( ͡° ͜ʖ ͡°) itp itd.
Było tak bardziej swojsko.
Teraz to przypomina mi
@Ilirian: Amazon ma tak niesamowicie #!$%@?ą stronę że strach. Wyszukiwarka wypluwa losowe produkty, kategorie tworzy chyba bot AI, brakuje filtrów, poukrywane opcje itd.
To samo ze Steamem. #!$%@? z tym że i tak są alternatywy, wykopki będą psioczyć że Steam ma monopol bo z dnia na dzień nikt nie
@supra107: Było gorsze jako kopia Aliexpress ( ͡° ͜ʖ ͡°) I zgadzam się, Allegro jest zwyczajnie wygodne w użyciu.
@supra107: xD nic lepszego dziś nie przeczytam
Dobre strzaly SA, SA, SA. Ale odszukac je - mission impossible. Ja polecam alert na pepperze.
Kilka rzeczy do domu kupilem w cenach niedostepnych w kraju ale wlasnie to krotkie strzaly.
Szukajka masakra, chcialem wejsc w kategorie to kurde nie wiem. TV jakis ulamek dostepnych na ceneo czy allegro.