mirki, zamówiłem żwirek dla kota w grudniu po 12.99 - do tej pory nie dojechał, a sklep tłumaczy się brakiem towaru i nie wiadomo kiedy będzie, ale kasę mogą zwrócić od ręki. na ich stronie żwirek jest dostępny w dużej ilości po 15.99, czyli cena urosła i pewnie dlatego nie realizują,
wczoraj złożyłem drugie zamówienie w cenie 15.99 żeby sprawdzić, czy zrealizują i dostałem dziś maila, że trwa pakowanie itd. jak dostanę maila, że towar gotowy do odbioru, to będę kręcił aferę.
@strikingsurface: Co nie jest januszerka. Dostali od producenta zwirek za 12,99. Poszedl im caly, dostali kolejna dostawe za 15.99, to nie sprzedadza ci jej za 12.99. Co jest tu niezrozumiale?
@Megawonsz_dziewienc: to po co kasę ode mnie brali? sklep internetowy, który nie jest połączony z systemem magazynowym to w dzisiejszych czasach strzał w kolano. jak nie mieli towaru, to system nie powinien pozwolić na złożenie zamówienia w określonej cenie.
Coś czuję, że nowy Mini właśnie zabił większość konkurencyjnych premium mini PC. Możliwe 2500-2600 zł za kilka miesięcy ( ͡€ ͜ʖ͡€) Wielkość prawie jak Apple TV, wszystkie USB to TB, bardzo mocne wyjście audio dla słuchawek, 16GB RAM na start.
na ich stronie żwirek jest dostępny w dużej ilości po 15.99, czyli cena urosła i pewnie dlatego nie realizują,
wczoraj złożyłem drugie zamówienie w cenie 15.99 żeby sprawdzić, czy zrealizują i dostałem dziś maila, że trwa pakowanie itd. jak dostanę maila, że towar gotowy do odbioru, to będę kręcił aferę.
do kogo takie januszerki się zgłasza? #uokik #rzecznikprawkonsumenta ?
#januszebiznesu