Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +353
Kociaraa +33
Właśnie zobaczyłam te ,,okropne” filmiki Anny Lewandowskiej, gdy tańczy bachate. Spodziewałam się czegoś innego, bo taki hejt spadł na nią xD Zwykły taniec, w którym momencie ona tańczyła wulgarnie z jakimkolwiek partnerem? Może coś pominęłam ( ͡° ʖ̯ ͡°) #annalewandowska #lewandowski #lewandowska #bachata
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Fakt. Żaden ze mnie ekspert bo byle odpowiedzialny za stronę techniczna, tworzenie bazy danych, programu do statystyki etc… brałem udział jako zaplecze techniczne w badaniach ma temat dzietności organizowanych przez harvard i ICL. Badania było ogólno światowe, w Polsce odpowiedzialne były za to 2 komórki UM.
Krótko. Konkluzja badań było to ze dzietność niska jest w społeczeństwach w których kobiety maja prawa do samostanowienia. W efekcie kobiety zaczęły wymagać od życia wygody i realizacji marzeń.
Nie żadne żłobki, żadne gotówki, socjale, opieka medyczna. W krajach w których dzietność jest wysoka jednoznacznie kobiety uchodzą za towar.
Tak wiec wraz z rozwojem cywilizacyjnym nie ma możliwość wzrostu demografii bo nośnik płodu wyszedł z roku biologicznej. Chcecie przyrostu, to musimy wrócić do średniowiecza, nie? To czas zaakceptować zmiany.
Męczą mnie już te ogolnopolskie i światowe dyskusje.
Swoją droga, moi znajomi którzy wiedzieli co robię, często pozwalali sobie ma typowe żarty typu „jak zachód lewacki robi badania to wiadomo co wyjdzie”. W badaniach braki udział choćby Edward Gleaser, Amanda Pallais - autorzy jednego z lepszych opracowań na temat tego czy wage gap istnieje, opracowanego przez Harvard 2018.
Po przygodzie w latach 2018-2020 i 2022 śmiem stwierdzić ze tego typu badania o wiele lepiej, treściwie i obiektywnej robione są na zachodzie niż w polskim matriarchalnym środowisku naukowym. 80% czasu pracowałem z polskimi komórkami a resztę z zagranicznymi i niestety patologie takie jak wykreślanie z bazy danych „niewygodnych” głosów jako niewłaściwych był znacznie większy. W istocie, badania z UK, Francji, Szwecji, czy tez Portugalii miały podobne wnioski a u nas zupełnie inne. W skrócie, szybkość i stopień feminizacji, możliwości oderwania od roli biologicznej, możliwość samodecydowania które przekładało się między innymi na antykoncepcję były głównymi przyczynami na zachodzie. Metodologia i algorytm badań były dość podobne, tak nie forma ankiety a 45 minutowa rozmowa z psychologiem. W Polsce zaś ze względu na ograniczone fundusze zdecydowano się na ankietyzacje, wyniki opłakane. A pani BN z UM Warszawskiego przechodziła sama siebie. Wiem natomiast ze doktoranci czytają wykop wiec pozdrawiam (:
Ps badania miały być prezentowane jako analiza częściowa w 2024 l, niestety już teraz wiem ze przez covid zostało to opóźnione,jednak sam mogę się cieszyć bo technicznym przedłużono kontrakty, ktoś to musi wklepac, ocenić.
#polska #dzietnosc #ekonomia
Ps, tak wiem nikt tego nie przeczyta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #63bf342dcdab2baf82040448
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Przekaż darowiznę
Żłobki, urlopy macierzyńskie, nadskakiwanie kobietom ma skuteczność podobną do tańca wywołującego deszcz. Kobiety porzuciły swoją rolę biologiczną, więc muszą też porzucić swoje społeczne przywileje:
1) Zrównanie wieku emerytalnego
2) Służba wojskowa na takich samych zasadach jak mężczyźni.
3) Obowiązkowe testy na ojcostwo przy porodzie.
Za same oszczędności na kobiecym wieku emerytalnym (w wieku 60-64 w 2020r. było ok. 1,424 mln kobiet, średnia emerytura to 2500 PLN, bezpośrednim transfer
Zwyczajnie obecny system promuje bezdzietność.