Aktywne Wpisy

gabonczyk +77
#pis #po #konfederacja #wybory #polska
ej, konfiarze, żeby nie było, że nie mówiłem i że skończy się jak #mimowszystkoduda. ostatnio rozmyślałem sobie o wynikach wyborów i co by było gdyby konfa wykręciła z 15%, a PiS nie miał z kim zbudować rządu. no i byłem w sumie przekonany, że będzie to dla PiSu spory problem, bo konfa nie pójdzie na koalicję (tak przecież mówi choćby Mentzen w każdym z wywiadów). ale
ej, konfiarze, żeby nie było, że nie mówiłem i że skończy się jak #mimowszystkoduda. ostatnio rozmyślałem sobie o wynikach wyborów i co by było gdyby konfa wykręciła z 15%, a PiS nie miał z kim zbudować rządu. no i byłem w sumie przekonany, że będzie to dla PiSu spory problem, bo konfa nie pójdzie na koalicję (tak przecież mówi choćby Mentzen w każdym z wywiadów). ale

Hymenajos +45
W Gdańsku kolejka jak za PRL — już na godzinę przed "piwem z Mentzenem" przed klubem ustawił się tłum ludzi. Na scenie lider Konfederacji Sławomir Mentzen, któremu towarzyszył złoty premier Morawiecki, kpi z Kaczyńskiego, Tuska, Lewicy, dziennikarzy i polityków. O tych ostatnich mówi: "Mają zasłużony status społeczny między prostytutką a złodziejem". W klubie "faszystów" rzeczywiście trudno zauważyć. Przynajmniej na pierwszy rzut oka. Nie ma tu łysych, napakowanych gości, którzy podejrzliwie łypią na

Dziękuje ci PLAY kolejny raz za pobudkę o 3.15 w nocy sms-em o braku środków na koncie (mimo posiadania środków na wszystkich numerach).
Oby was tam wszystkich posrało.
Obsługa, oferty.
Po prawie 10latach u nich proponowali mi nowy numer bo mają lepszą oferte ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam nadzieję, że masz podobne ustawienia ;)
EDIT
OK dzięki-pogrzebałem i znalazłem w końcu.
Otworzyć sms
-szczegóły
-powiadomienia
-dźwięk
-nie ustawiaj dzwonka i zastosuj
Jakość połączeń - słaba, tylko w niej miałem problemy ze zwykłym połączeniem, jakieś piski, trzaski jak od kompresji danych
Jakość internetu - to to już prawie żart, internet zwykle po prostu nie działał i to w centrum Warszawy
Jakość obsługi klienta - ta to jest już wręcz legendarna (oczywiście na niekorzyść)
Dajcie se siana ludzie.
Mam play od roku i nigdy nie miałem problemow z jakością połączeń co zdarzało się w tmobile jak i w Orange
Internet - w załączniku
Co do jakości obsługi klienta to się nie wypowiem bo nie miałem okazji korzystać.
O ile 5 lat temu miałem play i zgodziłbym się w 100% z tym co napisałeś tak teraz nie mogę złego słowa powiedzieć.
Wificalling z którym
(z praktycznego doświadczenia, mając Dual sima, Play za miastem miał zasięgi tam gdzie żadna inna sieć nie chciała dzialac)
Teraz z tego się wycofywali (przynajmniej jeśli chodzi o internet), więc było dużo gorzej.
Zmieniłem na Orange, bo tak mi się opłacało i nie widzę żadnej przewagi play, raczej odwrotnie.