Wpis z mikrobloga

patrzę na dodatki do #doom na #steam i nie bardzo wiem czym różni się

DOOM Eternal Year One Pass

od

DOOM Eternal Standard Edition

tzn. nie wiem jaka jest różnica między DOOM Eternal Single Player Campaign a tymi dwoma dodatkami (DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part One and The Ancient Gods - Part Two)
czy tańszy Year One Pass nie zawiera przypadkiem obu tych dodatków?
jest tu jakaś różnica w grywalnym contencie? bonusowe skórki mnie za bardzo nie obchodzą ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#gry
  • 9
@NdFeB: podstawa, tzn ten nowy DOOM bardzo mi się podobał, ale z tego co widzę dodatki faktycznie mają gorsze recenzje (,)

przemyślę jeszcze sprawę zakupu, jednak temat rozróżnienia dalej aktualny jak coś( ͡° ͜ʖ ͡°)
@qbek: Year One Pass zawiera tylko dodatki, więc prawdopodobnie wymaga podstawowej wersji gry. Oba dodatki są według mnie warte ogrania, są nowe poziomy i przeciwnicy, dodatkowo poziom trudności został jeszcze bardziej podkręcony, jest większa sieka ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja kiedyś kupiłem kompletną edycję zawierającą tego Passa.
@Desolator: ok, chyba faktycznie trochę się pogubiłem
czyli DOOM Eternal to osobny content i do tego są dwa dodatki Ancient Gods part one i part two? łącznie trzy elementy, każdy z jakimś grywalnym contentem? i jeżeli chcę Eternal + AG part 1 i 2 to kupuję Standard?
@Desolator: tzn. nie chcę bonusowych contentów jak ścieżki dźwiękowe, tapety itp.
tylko jak najtaniej/prościej kupić "playable content", głównie dla single playera ( ͡° ͜ʖ ͡°)