Aktywne Wpisy
kaziuwichura +75
Czy ma ktoś może w domu zamknięte opakowanie kawy Lavazza Crema e Aroma 1000 g i mógłby ją zważyć?
Właśnie dostałem swoją z Allegro i zamknięte opakowanie waży 920 gram (razem z opakowaniem) i zastanawiam się czy kręcić imbę czy to normalna waga tej paczki.
#kawa #kiciochpyta
Właśnie dostałem swoją z Allegro i zamknięte opakowanie waży 920 gram (razem z opakowaniem) i zastanawiam się czy kręcić imbę czy to normalna waga tej paczki.
#kawa #kiciochpyta
CorniShon007 +119
#piramidaplusowa
AMBER PLUS
Każdy chyba już zna zasady.
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
AMBER PLUS
Każdy chyba już zna zasady.
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
Noszą te duże okulary, żeby każdy w ich otoczeniu wiedział, że mają wadę wzroku, że źle widzą, że mają kiepskie geny, że są niepełnosprawne, bo źle widzą.
Mi by było wstyd jakbym miał wadę wzroku i tym się na lewo i prawo chwalił. Jak im pryszcz wyskoczy to malują siępół godziny, a jak mają złe geny związane ze wzrokiem to nie noszą soczewek. Swoje wady trzeba ukrywać albo nad nimi pracować. Noście soczewki Juleczki.
#takaprawda #okulary #juleczka #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez moderatora
@zloty_wkret:
@zloty_wkret: Całe życie noszę okulary a dziś dowiaduję się że tym samym CHWALĘ się i SZPANUJĘ niepełnosprawnością xD
@L3gion: Tylko kobiety się chwalą, ty nosisz krzyż.
@nowywinternetach: Raczej +10 do wyglądu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
tego jeszcze nie grali xD
Komentarz usunięty przez autora
Postrzegasz zatem, że osoby z wadą wzroku nie powinny nosić okularów. A co z osobami z innymi przypadłościami? Głusi mają chować aparaty słuchowe, a niemi przestać używać języka migowego? xD bo wstyd?