Aktywne Wpisy
keppo +189
Wyoming_ 0
Takie coś pojawiło mi sie pod okiem w ciagu jednego dnia. Dermatologa mam na drugą połowę lutego. Dość twarde, w dotyku nie boli. Martwić sie czy nie?
#dermatologia #chorujzwykopem #zdrowie
#dermatologia #chorujzwykopem #zdrowie
Podobnie z osobą poszukiwana.
Czy to wystarczy do wylegitymowania mnie czy policja musi coś jeszcze spełnić?
Zawołam speca w temacie @audyt-obywatelski
#kiciochpyta #audytobywatelski
@Ziutek_Grabaz no właśnie to mi przyszło na myśl przed okazaniem dokumentu, aby się upewnić czy ktoś taki jest faktycznie zaginiony/poszukiwany
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@ms86: prosisz o podanie imienia i nazwiska, by sprawdzić, czy rzeczywiście jesteś podobny.
Internet masz, wiec od razu sprawdzasz.
Jak w ogóle nie podobny to śmiejesz się im w twarz.
@lexico: xD
@Ziutek_Grabaz: xD
@Ziutek_Grabaz: @ms86: @lexico: w jaki sposób chcecie sprawdzić czy podobna osoba nie zrobiła czegoś pare minut temu 2km dalej?
@Ziutek_Grabaz: proponujesz OPowi takie rozwiązanie, więc jak on ma to o czym wspomniałem powyżej zweryfikować?
Widzisz jak twój argument jest bezsensowny?
@Ziutek_Grabaz: osoba odbierająca telefon może nie posiadać jeszcze takich informacji bo jest to świeża sytuacja
@Ziutek_Grabaz: i informuje zgodnie z ustawą i wypełnia swoje obowiązki prawidłowo. Nie twórz prawa.
@Ziutek_Grabaz: czemu zakładasz jakieś bzdury o tym że przełożeni tego nie wiedzą?
@Ziutek_Grabaz: nie, ja tylko pokazuje jak bardzo błędny jest argument o weryfikowaniu tego