Aktywne Wpisy
Jestem znudzona życiem i nie jest to zarzutka. Mam pracę marzeń, około 10k miesięcznie na rękę i jakoś tak nie chce mi się nic. Ileż można w robocie codziennie robić to samo. Ileż można kupować ciuchy, ileż można chodzić do restauracji gdzie obiad potrafi kosztować 120 zł. Już mnie to nie jara, coraz częściej wolę iść do turka na dobry kebs, a im podlejszy wystrój tym lepiej. Ostatnio byłam na Rynku w

BArtus +22
#kiciochpyta #kino #lotr #filmnawieczor #film
Kto się wybiera 25 sierpnia na ±12h maraton władcy pierścieni? ༎ຶ‿༎ຶ
Kto się wybiera 25 sierpnia na ±12h maraton władcy pierścieni? ༎ຶ‿༎ຶ

Mam pytanie do starych wyjadaczy z tagu #zycietruckera I #bekaztrans a mianowicie sprawa wyglada tak że pracuje w systemie 2/2 u Niemca znajomy zaproponował mi 2-3 kółka do Ostravy i z powrotem. Pracodawca będzie miał prawo o coś się przyczepić że dorobię sobie podczas mojego wolnego? Jak to dokładnie wyglada?
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #63bc1221bab6bef5c090698f
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
---
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: LeVentLeCri
Aby tylko odpoczynki Ci grały (no i ogólnie czas pracy).
Ja ze dwa razy sobie podczas urlopu dorobiłem na umowę zlecenie, ale nie miałem w umowie żadnej klauzuli zabraniającej tego.
@lofix: muszę dokładnie umowę przejrzeć czy jest tam coś wspomniane. Jeśli nic nie ma to śmiało można zrobić 2-3 kursy oczywiście bez żadnego przeginania z tacho
---
Zaakceptował: LeVentLeCri
---
Zaakceptował: karmelkowa