Aktywne Wpisy
hipeq69 +13
Ile zarabiacie, ile oszczędzacie i ile wydajecie miesięcznie? Bo kurde mam wrażenie, że u mnie budżet miesięczny dosyć kuleje xd
Mam takie koszty miesięczne i ciężko mi je jakoś zredukować i jestem ciekawy jak to wygląda u innych i czy mam się czym martwić ¯\(ツ)/¯
#pieniadze #oszczedzanie #pracbaza #jdg #inwestycje
Mam takie koszty miesięczne i ciężko mi je jakoś zredukować i jestem ciekawy jak to wygląda u innych i czy mam się czym martwić ¯\(ツ)/¯
#pieniadze #oszczedzanie #pracbaza #jdg #inwestycje
end_of_the_world +58
Kobieta, która nie chce mieć dzieci to nie kobieta tylko jakiś stwór kobietopodobny. Sama jestem babą, ale gardzę takimi laskami i jest mi wstyd za nie. Jeśli chcemy przetrwać jako naród to powinniśmy te najbardziej zatwardziałe bezdzietne z wyboru golić na łyso i wieźć na taczce wśród tłumu jak Jagnę, ku przestrodze młodych Julek, które chcą podążać tą drogą.
Jestem wściekły na maxa bo ktoś mi wj@#ał 18 listopada na parkingu w samochód (nówka, 100km przebiegu) i uciekł, świadek spisał numery ale policja nie zrobiła do tej pory nic...
- Patrol który wezwałem przyjechał z łaską, spisali notatkę.
- Nie pojechali zaraz po zdarzeniu do właściciela pojazdu sprawdzić samochód i czy osoba prowadząca jest trzeźwa
- Na komendę mogłem podjechać złożyć zeznania dopiero po 2 dniach bo komenda z tego rejonu w weekendy nie pracuje
- Policjant w napływie szczerości przyznał że do końca miesiąca już niedaleko więc najwcześniej ruszą sprawę w grudniu (to był 21.11)
- mamy 9.01 dalej nie ma prowadzącego sprawę
Zakładam że auto sprawcy już dawno nareperowane więc teraz będzie szedł w zaparte, że nie wie o co chodzi.
Policja sie wypnie a mój samochód jak był tak jest rozj*%&ny.
Jeśli ktoś ma doświadczenie w tym proszę o wskazówki
#polska #policja #nierobstwo
Komentarz usunięty przez autora
Jeszcze gdybym to ja był winny to rozumiem, popełniłem błąd, mam pokutę ale w sytuacji kiedy rodak zrobił po polsku a policjantowi nie chce się d--y ruszyć zeby gościa do pionu ustawić to mnie krew zalewa
@dlajego: A skąd mieli wiedzieć kto prowadził? Nie ma obowiązku tego podawania.