Aktywne Wpisy

Pixario +361
Mam przewlekłą chorobę neurologiczną od około 2 lat, napisałem objawy w Groka i wypluł mi że to choroba kręgosłupa w odcinku szyjnym przy kolejnej wizycie zwróciłem na to uwagę lekarzowi ten obśmiał ale nalegałem i skierowanie na MRI dostałem, prześwietleniu okazało się ze mam tą chorobę kurtyna. I tak przez 2 lata byłem leczony tylko objawowo nikt nie szukał przyczyny do tego pragnę dodać że miałem przez to jedna małą operację chirurgiczną

Gospodarka oparta o tworzenie szablonów.
Pamiętam jak z 15 lat temu myślałem nad zostaniem złotówą i po sprawdzeniu rynku wyszło, że jest zasypany fanami tego lekkiego i przyjemnego zarobku. Samochodów tyle, że jedna złotówa mogłaby wsiadać do drugiej i się wozić po lokalach. Bo klientów nie było i kierowcy siedzieli na postojach czytając gazety i rozwiązując krzyżówki całymi dniami.
Przy Wordpressie klientów nie zabraknie bo za darmo to uczciwa cena jak za czyjąś pracę. No i na zbijanie bąków nie ma czasu bo trzeba śledzić trendy #frontend. Inaczej wybredni klienci nawet za darmo nie będą chcieli naszego szablonu #wordpress .
źródło: comment_1673216432zFPO5HNZ5MO2eoYzhEcx41.jpg
PobierzW duzej mierze, strona zrobiona tak aby regularnie sie psula, kazda mala poprawka kosztuje jakies chore pieniadze + strona niby za darmo a hosting 800zl/rok ( ͡° ͜ʖ ͡°)