Aktywne Wpisy

paramite +68
#mecz
Ale z tą szakirą to by zasmakował życia, kaszankę by jej wsadził bez gumki do małej norki, nawet lewatywy mogłaby nie robić
Ale z tą szakirą to by zasmakował życia, kaszankę by jej wsadził bez gumki do małej norki, nawet lewatywy mogłaby nie robić
Purson666 +1
#zalesie #zwiazki #rozowepaski #anonimowemirkowyznania #alkoholizm
Znów rozstałem się z dziewczyną, która kocham. Chodzi o to, że ma nadwagę. Na oko waży jakies 90kg może wiecej przy 175cm. Jest ogólnie bardzo ladna, ale te dodatkowe kilogramy mnie niestety odpychają. Sam jestem umiesnionym facetem z szeciopakiem i 44cm w bicepsie. Kiedy ją 3 lata temu poznawałem od początku mi powiedziała, ze nie jest zadowolona
Znów rozstałem się z dziewczyną, która kocham. Chodzi o to, że ma nadwagę. Na oko waży jakies 90kg może wiecej przy 175cm. Jest ogólnie bardzo ladna, ale te dodatkowe kilogramy mnie niestety odpychają. Sam jestem umiesnionym facetem z szeciopakiem i 44cm w bicepsie. Kiedy ją 3 lata temu poznawałem od początku mi powiedziała, ze nie jest zadowolona

W zookeeper jest metoda Time.currentElapsedTime(), jej implementacja z tego co znalazłem to:
i w jej opisie mamy:
Czy rozumiecie ten fragment: "The difference is that if somebody changes the system clock, Time.currentElapsedTime will change but nanoTime won't." - jak wartość Time.currentElapsedTime może się zmienić w chwili, gdy wartość nanoTime się nie zmieni? ( ͡° ʖ̯ ͡°) Czy to jest niepoprawne stwierdzenie, czy ja nie umiem w #angielski albo jestem nierozumny?
#programowanie
Tak by wychodziło z opisu
@sosna119: a więc jeśli nanoTime jest niewrażliwe, to jak powyższe wyrażenie (czyli implementacja metody currentElapsedTime()) może być wrażliwe?
"Time.currentElapsedTime will change but nanoTime won't"powinno być"Time.currentElapsedTime will change but currentTimeMillis won't". Wtedy wszystko będzie się zgadzać.