Aktywne Wpisy

okoboji +72
i cyk - kolejny miesiąc, naliczenie niemal 50k od frajerów tzn patronów wpadło.
Gość nagrał "potężny" film o titanie, którego treść to było kopiuj-wklej zagranicznych kanałów i zamknąl się
na kilka miesięcy, by po pół roku zrobić recenzję... filmu. Podkoloryzował ją jakimś tandetnym AI i to jest w porządku?
360 tysięcy za recenzję filmu to jest naplucie w twarz, ale stado owiec wpłaca dobrowolnie bo te pieniądze "po prostu mu się należą' xD cytując była
Gość nagrał "potężny" film o titanie, którego treść to było kopiuj-wklej zagranicznych kanałów i zamknąl się
na kilka miesięcy, by po pół roku zrobić recenzję... filmu. Podkoloryzował ją jakimś tandetnym AI i to jest w porządku?
360 tysięcy za recenzję filmu to jest naplucie w twarz, ale stado owiec wpłaca dobrowolnie bo te pieniądze "po prostu mu się należą' xD cytując była
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-5 o 19.27.45
Pobierz
Melkovva_ +13
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

W zookeeper jest metoda Time.currentElapsedTime(), jej implementacja z tego co znalazłem to:
i w jej opisie mamy:
Czy rozumiecie ten fragment: "The difference is that if somebody changes the system clock, Time.currentElapsedTime will change but nanoTime won't." - jak wartość Time.currentElapsedTime może się zmienić w chwili, gdy wartość nanoTime się nie zmieni? ( ͡° ʖ̯ ͡°) Czy to jest niepoprawne stwierdzenie, czy ja nie umiem w #angielski albo jestem nierozumny?
#programowanie
Tak by wychodziło z opisu
@sosna119: a więc jeśli nanoTime jest niewrażliwe, to jak powyższe wyrażenie (czyli implementacja metody currentElapsedTime()) może być wrażliwe?
"Time.currentElapsedTime will change but nanoTime won't"powinno być"Time.currentElapsedTime will change but currentTimeMillis won't". Wtedy wszystko będzie się zgadzać.