Aktywne Wpisy

#atencyjnyrozowypasek
Kończę dzisiaj 35 lat i to był najlepszy rok mojego życia. Przez ten rok spadłam ze stukilowej wagi do 78kg. Nie istnieją stare zdjęcia dla porównania, bo kiedyś nie dałabym sobie zrobić fotki całego ciała - tak koszmarnie wstydziłam się swojego wyglądu. Na siłownię chodzę 4 razy w tygodniu (2xzumba i 2x trening siłowy). Obecnie wysiłek jest przyjemnością i satysfakcją, a poprawienie sylwetki stało się sprawą dodatkową - nie
Kończę dzisiaj 35 lat i to był najlepszy rok mojego życia. Przez ten rok spadłam ze stukilowej wagi do 78kg. Nie istnieją stare zdjęcia dla porównania, bo kiedyś nie dałabym sobie zrobić fotki całego ciała - tak koszmarnie wstydziłam się swojego wyglądu. Na siłownię chodzę 4 razy w tygodniu (2xzumba i 2x trening siłowy). Obecnie wysiłek jest przyjemnością i satysfakcją, a poprawienie sylwetki stało się sprawą dodatkową - nie
źródło: IMG_5907
Pobierz
Ziemniak_z_piwnicy +188
Skradziono mi mojego Fiata 500 Abarth z nocy 08.07.2025 - 09.07.2025 z parkingu pod blokiem Warszawa - Nowe Włochy
Wiem że wiele to nie da (i raczej trzeba się pogodzić z utratą), ale warto spróbować, liczę na was, może akurat ktoś widział, auto dość charakterystyczne.
#auto #motoryzacja #wykopefekt #kradziez #policja #warszawa #abarth #fiat
Wiem że wiele to nie da (i raczej trzeba się pogodzić z utratą), ale warto spróbować, liczę na was, może akurat ktoś widział, auto dość charakterystyczne.
#auto #motoryzacja #wykopefekt #kradziez #policja #warszawa #abarth #fiat
źródło: temp_file1988582640733860788
Pobierz

źródło: comment_1673045433yYvpAYN4BjiN7gO82sLNk1.jpg
Pobierzźródło: comment_1673050546Gjx83uRmNcLqnlu1wUIpGC.jpg
PobierzOgólnie temat odbudowy postępu technicznego po upadku jest bardzo ciekawy, kiedyś nawet znalazłem książkę w której autor próbował zebrać minimum umiejętności które powinien posiadać człowiek w kilku dyscyplinach by zacząć wszystko od nowa.
@omletkoleman59: @ChareimUu: @agdybytak:
Niestety nie pamiętam tytułu, ale kojarzę, że nie byłem z niej zadowolony i odpuściłem czytanie. Założenie książki było świetnie ale treść ich nie wypełniała, pewnie dlatego nie pamiętam tytułu bo nie było warto go zapamiętać.
źródło: comment_1673064485qYI3M3PjTZ07v6oaDg08v8.jpg
PobierzPodejrzewam, że taka praca powinna być dziełem wielu autorów, z różnych dziedzin, którzy wiedzieli by co jest najistotniejsze, a w dodatku potrafili to skompresować do minimum. Jestem ciekaw jak gruba byłaby to pozycja i ile pokoleń trwałby powrót do obecnego stanu zupelnie od zera,
@Hrabia_Horeszko: nikt by się nie zesrał, te konstrukcje z dzisiejszą wiedzą to żadne wyzwanie. Problem stanowi po prostu koszt i sensowność takiej realizacji - kiedyś na to nie zwracano uwagi, budowano monumentalne konstrukcje latami, bez przejmowania się materiałem czy siłą roboczą.
To
Komentarz usunięty przez autora