Hey, mam pytanie. Jaka klinikę konopna polecacie ? Nie chce tylko recki, ale też realna pomoc w zakresie leczenia cannabis, i w razie kłopotu z jej realizacja zmianę czy coś. Pozdrawiam #medycznamarihuana
@kiszczak: Dostajesz receptę i kontakt się urywa. U mnie wypisał odmianę totalnie przeciwną od wskazanej medycznie (realne uzasadnienie które opisałem). Od 2 tygodni zero odpowiedzi na próby kontaktu.
@RussellSuperFan: potwierdzam, mi akurat dali to co chciałem tylko od dłuższego czasu nie ma tej odmiany (tj red no. 2) i jak wyżej kolega pisze ZERO kontaktu. XD a pisałem z 5 razy do nich
@BoasPrzegywu: sprawdź @Carenabis prezes ma konto na wykopie i można co nie co podpytać. Ma bardzo kompetentnych lekarzy, którzy doradzą co do wyboru odmiany i odpowiedniego stosowania MM. Mają też kod rabatowy dla wykopu, więc za wizytę zapłacisz około 50zł więcej niż w centrum marihuany, ale to tylko jedyny minus, bo z plusów to dostaniesz tę odmianę, którą będziesz chciał i możesz dostać więcej niż jedno opakowanie i więcej
Wbijcie na Medweed - super lekarz luźny widać, że z powołania. Dodatkowo infolinia jeśłi macie pytania lub chat. Stworzone dla młodych i ogarniętych! z kodem puff10 macie -10% zniżki ;)
#medycznamarihuana
*stały lekarz prowadzący i kontakt mailowy z lekarzem
przed konsultacją można sprawdzić dostępne formy terapii https://www.fitokan.pl/zestawienie/
- w razie braku kwalifikacji
Dodatkowo infolinia jeśłi macie pytania lub chat. Stworzone dla młodych i ogarniętych!
z kodem puff10 macie -10% zniżki ;)