Aktywne Wpisy
Sansiwiera +140
Może mi ktoś wyjaśnić fenomen Eurowizji? Serio nie macie nic lepszego do roboty w sobotni wieczór niż oglądanie tego paździerza?

kiera1 +3
Mam dosyć tego #!$%@? iPhone’a. Kupiłem jakiś czas temu AirPods Pro 2 (1300 złotych w MediaExpert żeby nie było) i wszystko było ok aż do wczoraj. Teraz wyświetla się komunikat że nie można zweryfikować oryginalności słuchawek i do wyboru mam dwie opcje:
- rozłączyć się
- połączyć przez Bluetooth ale bez pełnej funkcjonalności i wyciszenia dźwięków otoczenia.
Myślałem że mnie #!$%@? strzeli, żadne porady, w tym te na stronie Apple nie rozwiązują
- rozłączyć się
- połączyć przez Bluetooth ale bez pełnej funkcjonalności i wyciszenia dźwięków otoczenia.
Myślałem że mnie #!$%@? strzeli, żadne porady, w tym te na stronie Apple nie rozwiązują
Nawet mogły to być normalne filmy fabularne ale bez żadnych scen przemocy, seksu itp
Kojarzy ktoś?
Albo przychodzą komuś do głowy tytułu filmów lub animacji które mogę z czystym sumieniem obejrzeć gdy obok jest półtoraroczny kaszojad i raz na jakiś czas skupi się chwilę na tv?
#film #dzieci #rodzice
Natomiast mój 6latek oglądał i podsłuchiwałam czasami, co ogląda.
Dużo video na temat gier, sporo na temat rozmaitych rzeczy do kupienia, potem znajdował je w sklepie i oczywiście CHCIAŁ.
Staramy się ograniczać videa o treści typu czołgi, wojna, walka, a to ciągle się mu pojawiało mimo blokowania całych kanałów.
My też mamy ostrą selekcję video i videa o tematyce gier, walk,