Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@taktoto: znajac ich to drugie tyle wyciagaja nieoficjalnie, taka branża. Nie narzekają. Tylko ja narzekam bo skala jest olbrzymia, panstwo nas jedzie ostro, stonoga nie doszacowal swoich przepowiedni... A do lekarza pierwszego kontaktu wez sie dostan.... XD
@cybulion Ja nie narzekam, bo nie dzwonię, tylko idę, bo mam blisko i o 8:15 jestem już w gabinecie. Dodzwonić się, to faktycznie masakra.

Jednak nie da się ukryć, że raz przychodnię zmieniałam
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@taktoto: no tutaj idziesz i sie dowiadujesz ze najblizszy termin jest za 5-6 dni. Lekarz ukrucił przyjmowanie tak o z marszu bo stare baby sie wbijaly niby na chwilke i robily mu opoznienia. Leki za to przez apke od reki.
W prywatnym leczeniu podobnie - enel med 18.12 proponowal najszybsza telewizyte na 29.12
@cybulion Ooo panie! Jak to jakieś większe miasto, to weź się przenieś. Ja mam tyle dobrego, że mieszkam w wojewódzkim, to na jednej ulicy mam 2 przychodnie, w tym w jednym budynku są 3 przychodnie POZ a w drugim 2, tylko drzwi z różnych stron. W promieniu 2 kilometrów, to jest tego jeszcze więcej