Aktywne Wpisy
daeun +216
W tym wpisie wrzucamy wszystkie kobiece RED FLAGI dyskwalifikujące je jako potencjalne partnerki, matki czy małżonki. Ja zaczynam
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
restofme +1032
Napisałem ten komentarz pod znaleziskiem 44-latek spędził niemal dobę na SOR-ze. Był po udarze i trafił na laryngologię.
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
Skupmy się na momencie:
03:30 - Iwona wysyła do Adrii dwa smsy w przeciągu trzech minut. Pierwszy o treści: “Drugie wejście od molo. Czekam.” I drugi “O gówno mnie zaczepiają. ”
Dlaczego to takie istotne?
- W tym momencie Iwona znajduje się w Sopocie, przy wejściu na plażę, niedaleko miejsca, w którym znajduje się K.W., czeka tutaj ok. 20min siedząc na ławce
- K.W. musiał zauważyć przechodzącą Iwonę/lub jak przysiadła na ławce (Gdy Iwona Wieczorek mijała hawajski klub w dolnej części „Monciaka” mogła zostać zauważona przez osoby powiązane z „Krystkiem” lub samego „Krystka” www.planeta.pl)
- Podszedł do niej z drugą osobą (O gówno mnie ZACZEPIAJĄ)
- Miała w ręku telefon, wycofali się
- Znali kierunek, w którym podążała
Czy można powiązać dziwne zachowanie Patryka P. z takim przebiegiem sytuacji?
- K.W. mógł skojarzyć przyjaciółkę Patryka P. z widzenia
- K.W. zadzwonił do Bola, żeby skontaktował się z Patrykiem i zapytał o jej adres
- Patryk P. podał adres, PRZY CZYM zorientował się, że sprawa jest poważna i o 4:25 zadzwonił do Iwony żeby dowiedzieć się co u niej
- Po wszystkim czuł się winy, prowokując dziwne sytuacje
Przypominam, że K.W. pierwsze udokumentowane przestępstwa na tle seksualnym popełnił w 2007. W 2010 czuł się bezkarnie. Dodatkowo, w tym porwaniu jest za dużo profesjonalizmu. Radiowozu bym w to nie mieszał, co najwyżej dostali zgłoszenie o czarnym BMW w parku.
Ta wersja ma jeszcze wisienkę. Szybki dojazd z Sopotu do lekkiego ukosu za wejściem 63.
#iwonawieczorek
Wszystko spoko, jedynie co, to wydaje mi sie, że IW dotarła pod dom gdzie właśnie mógł czekać K.W.
Sasiedzi zeznali, iż pod klatka tego dnia: "nadranem była awantura".
Brakuje klucza który ma Adria - o co była kłótnia z Iwona? to jest klucz.
A jeśli Adria wymyśliła kłótnie żeby chronić Krystka?
Może to z Krystkiem pokłóciła sie Iwona tej nocy, dlatego podjechał pod dom...( ͡° ͜ʖ ͡°
A.d.1 Jest taka możliwość, K.W mógł czekać pod blokiem, znając adres, ale myślę, że nie ryzykował by porwania stając w miejscu gdzie nocuje 50tys os, a w parku w którym jest najwyżej kilka os. i zatoczka której nie ma w zasięgu kamer, to pierwszy wniosek jaki wysnułem stając w tym miejscu.
A.d.2 Z tą awanturą, to na dwoje babka wróżyła. Zeznania sąsiadów były nagrywane rok, czy dwa po porwaniu. A
Nie znał jej 5 lat wcześniej, bo:
- Iwona poszła na imprezę z Pawłem P. licząc na coś więcej, a żaden banan nie będzie się zadawał ze znajomą K.W.
- Iwonie zależało na Pawle P., ponieważ gdy zobaczyła, że nic z tego nie będzie zaczęła tańczyć z każdym i chciała się "odegrać emocjonalnie"
- pisząc sms na ławce użyła formy bezosobowej, jednocześnie informując koleżankę o możliwym zagrożeniu
- nie na
Większość teorii jakie domorośli detektywi snują w internecie w sprawie IW są sprzeczne z zasadami ekonomii myślenia. One są barwne, ale fantastyczne.
"Profesjonalizm i brak
A ze sprawą Iwony, to układów bym nie mieszał.
Mysle, ze sa podstawy aby sadzic, ze ktos ją wystawil i nakierowal sprawce.
To nie był random. Wskazuje na to chociażby doskonała znajomość terenu. Resztę masz w tym co napisałem. Dalszych szczegółów wolę nie omawiać.