Wpis z mikrobloga

@Yogi282
@mocznikkk Przeczytałem na szybko pierwszą stronę i komentarze (poza jednym) akurat wydały się ok. Dzisiaj jakbyś to wrzucił na jakąś FB grupkę kobiecą to byłoby przekrzykiwanie toksycznych karyn, że to z całą pewnością wina faceta bo zaniedbywał bidulke, prawdziwy mężczyzna by zawsze wybaczył, go girl i znajdź sobie kochana dobrego adwokata żeby oskubać frajera przy rozwodzie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU:

Dokładnie miałem takie same spostrzeżenia, to tylko 8 lat różnicy, a zmiana w podejściu przeciętnej kobiety oszalamiająca. Szybkość postępowania hipergamii i efekty inżynierii społecznej zauważa się jeszcze bardziej w takich porównaniach.
  • Odpowiedz
@mocznikkk: mam to w dupie co ona o tym sądzi i jak jej ocena tego zdarzenia się zmienia

kluczowe jest co zrobił on

wybaczył? należy mu się pogarda

w---------ł z domu i zerwał z nią kontakt? szacunek
  • Odpowiedz
@Sprus: nie chodzi o jej rozterki. ale właśnie w jej postach masz streszczoną całą akcję i na koniec poznajemy odpowiedź na twoje pytanie. niestety, jest to godna pogardy opcja pierwsza.
  • Odpowiedz
@mocznikkk: Powinni to przeczytać faceci, którzy uważają, że jak będą cudownym mężem to mają jasną przyszłość.

I nie, to nie jest "chwila słabości żony"... laska pisze że zawsze miała niską samoocenę, uważała się za przeciętną i nie może mieć dzieci. Czyli we łbie problemy. Zdrada była skutkiem, ale teraz stała się przyczyną kolejnych problemów, jeszcze większych - konsekwencji zdrady. To są lata pracy żeby poukładać we łbie taki p--------k.
  • Odpowiedz