Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +273
źródło: Przechwytywanie
Pobierz
DavyX +19
#iphone #android #apple
Rzadko zdarza mi się myśleć o tym plebsie z androidem ale ostatnio zacząłem się zastanawiać skąd u nich to ciągła potrzeba wykrzykiwania że iPhone jest c-----y i android to jedyny słuszny wybór. Jeszcze te kilkanaście lat temu miało to jakieś uzasadnienie ale teraz?
"Uga buga Ajfon przepłacone gowno" - mało inteligentna formo życia praktycznie każdy telefon kosztuje tyle co iphone albo drożej
"mogę kupić
Rzadko zdarza mi się myśleć o tym plebsie z androidem ale ostatnio zacząłem się zastanawiać skąd u nich to ciągła potrzeba wykrzykiwania że iPhone jest c-----y i android to jedyny słuszny wybór. Jeszcze te kilkanaście lat temu miało to jakieś uzasadnienie ale teraz?
"Uga buga Ajfon przepłacone gowno" - mało inteligentna formo życia praktycznie każdy telefon kosztuje tyle co iphone albo drożej
"mogę kupić

1) Baobabun nosił ciągle bluzę Gangu Albanii i puszczał ich "muzykę". I był donejt "gdzie chciałbyś żyć gdybyś mógł wybrać kraj" a ten dzban - "W Albanii" xDDD Chłop myśli, że Albania to jakieś Los Angeles czy coś.
2) Szukali kurtyzany na Roksie żeby zrobić "śmieszny telefon". I tam był filtr "pracuje teraz". No i nie mogli się dodzwonić do którejś tam i Baobabun mówi "aaa, bo ona pracuje teraz" i coś tam dalej bredził. Typ pomyślał, że to znaczy, że p---------a z takim statusem aktualnie, w tym momencie, się dupczy i dlatego nie odbiera.
Jakieś inne złote wypowiedzi Sebastiana Szymańskiego możecie przytoczyć? Wielki człowiek.
#patostreamy #danielmagical #famemma
źródło: comment_1672765065UYXLC6KgWQFpbavvZsrZO5.jpg
Pobierzźródło: comment_1672765563w1qIDDsmk2WhmfkgrZlp8d.jpg
Pobierz