Dwa razy w ciągu roku w 4 letnim telewizorze wymieniali mi podświetlenie LED i znowu mam smugi i nierówne podświetlenie. Pełne ubezpieczenie mam do końca lutego. Co polecacie zrobić?
Da się go jakoś zjarać, żeby dali mi nowy telewizor? Chyba mam również od uszkodzeń mechanicznych.
Nie chcę wyjść na złodzieja, zwyczajnie nie są w stanie mi go poprawnie naprawić. LG 55" 4K serii 6 :D #telewizory #ubezpieczenia
@OrzechowyDzem: Nie chciałbym wyłudzać odszkodowania. Chciałbym, żeby mi porządnie go naprawili albo wymienili na nowy. Tego nie są w stanie naprawić dobrze.
@BornToDie69: Jak miałeś naprawę to na naprawiony element masz normalnie gwarancję, więc w czym problem. Nawet jak naprawiasz z ubezpieczenia to gwarancja na ten naprawiany element normalnie jest. Naprawiaj kolejny raz i tyle
Da się go jakoś zjarać, żeby dali mi nowy telewizor? Chyba mam również od uszkodzeń mechanicznych.
Nie chcę wyjść na złodzieja, zwyczajnie nie są w stanie mi go poprawnie naprawić. LG 55" 4K serii 6 :D
#telewizory #ubezpieczenia
@BornToDie69: Czyli chcesz wyłudzić odszkodowanie. Zawsze jak coś kradniesz ze sklepu to mówisz sobie, że nie chcesz wyjść na złodzieja? :D