Aktywne Wpisy
MeptbB 0
#opony #samochody #motoryzacja
Witam :) otóż pytanie do tu obecnych bo nie znam się za bardzo. Założyłem wczoraj koła letnie i nigdy się nie przeglądałem specjalnie tym oponom ale wyglądają tak jak na zdjęciu. Opony są z 2013 rocznika robię rocznie może 5k kilometrów, bieżnika jest sporo tylko te spękania na obwodzie. Opony to Dunlop Sp Sport jedzą w BMW E60. Przechulają sezon czy śmietnik?
Witam :) otóż pytanie do tu obecnych bo nie znam się za bardzo. Założyłem wczoraj koła letnie i nigdy się nie przeglądałem specjalnie tym oponom ale wyglądają tak jak na zdjęciu. Opony są z 2013 rocznika robię rocznie może 5k kilometrów, bieżnika jest sporo tylko te spękania na obwodzie. Opony to Dunlop Sp Sport jedzą w BMW E60. Przechulają sezon czy śmietnik?

mickpl +17
i drugie pytanie - czy to całe userflow w kontekście aplikacji mozna robić dowlonie, czy są jakies wytyczne? Przykładowo czy okrąg powinien znaczyć początek i zakończenie ścieżki, romb jakieś decyzje itp. (cos tkaiego widzoalm ale w tutorialu ktory dotyczył ścieżki zakupowej, wiec nie wiem czy to tez moze dotyczyć aplikacji mobilnych i czy faktycznie tak sie powinno robić)
#ui #ux #aplikacjemobilne #grafika
Flowy można robić dowolnie - tak, aby były zrozumiałe. Te całe romby, okręgi i inne dupiksy to stosuje się w dużych projektach, gdzie masz na serio potężne procesy i ich diagramy. Na potrzeby apki mobilnej - wystarczą strzałki ( ͡º ͜ʖ͡º)
@to_znowu_ja: Masz na myśli strzałki pomiędzy ekranami?
A na te diagramy poprawniejszą nazwą niz "user flow", nie jest czasem "flow chart"?
Hmm, a moze jednak
@essos: procesy w diagramach BPMN się robi nawet dla pojedynczych aplikacji