Aktywne Wpisy

editores +45
Podatek katastralny ZAWSZE prędzej czy później dotyczy wszystkich. Tak zrobili na Litwie.
Zwolennicy tego podatku to niebezpieczni durnie. Kataster oznacza katastrofę dla ludzi biedniejszych, chorych, emerytów.
To wprost prowadzi do wyrzucenia ludzi na ulice i bezdomności. Tak to działa w USA.
#kataster #pozyteczniidioci #nieruchomosci
Zwolennicy tego podatku to niebezpieczni durnie. Kataster oznacza katastrofę dla ludzi biedniejszych, chorych, emerytów.
To wprost prowadzi do wyrzucenia ludzi na ulice i bezdomności. Tak to działa w USA.
#kataster #pozyteczniidioci #nieruchomosci

heksengerg +2
Jak zamknąć buzię ośmiolatkowi?
Po prostu powiedzcie mi, że istnieje jakiś sposób. On nie zamyka się WCALE. Wstaje – śpiewa. Je – komentuje. Idzie do toalety – gada do siebie. I to regularnie!
Śpiewa. Krzyczy. Nagle coś wykrzykuje – podczas odrabiania lekcji, albo po prostu siedząc sobie cicho na podłodze, w absolutnej ciszy. Bez żadnego powodu. Już chyba ze sto razy tak mnie przestraszył, że serce mi zamarło.
Rozmowy?
Po prostu powiedzcie mi, że istnieje jakiś sposób. On nie zamyka się WCALE. Wstaje – śpiewa. Je – komentuje. Idzie do toalety – gada do siebie. I to regularnie!
Śpiewa. Krzyczy. Nagle coś wykrzykuje – podczas odrabiania lekcji, albo po prostu siedząc sobie cicho na podłodze, w absolutnej ciszy. Bez żadnego powodu. Już chyba ze sto razy tak mnie przestraszył, że serce mi zamarło.
Rozmowy?

Ale WandęVisiona to możesz tak na szybko przewijać szczegolnie pierwszy odcinek
najważniejsze seriale: WandaVision (obejrzeć przed Strangem), Loki (ten serial będzie bardziej nawiązywał do nowego Ant-Mana)
Reszta jest mniej ważna lub mniej udana. A najlepiej jak masz czas i chęci to możesz wszystko obejrzeć
@Imperator_Wladek: Okej zwolnie troche, warto było wszystko dla endgame i infinity war obejrzeć. Ale już motywacja spadła po zakończeniu endgame. Nie chce nikomu spolerować stąd usunę połowę. Czy Secret Wars się pojawi i czy pewna postać tam będzie?
@kulukaj: te dwa seriale tak, falcona też
@kulukaj: nie musisz, ci debile nawet tego nie sprawdzają
Poczytaj sobie, co to za event secret wars: https://marvel.fandom.com/pl/wiki/Secret_Wars_(Ziemia-92131)
W skrócie - dotyczy wielu wymiarów, więc nie ma tu problemu z bohaterem, który u nas nie żyje, bo w innym wymiarze były inne wydarzenia i tam sobie żyje dalej i temu może zostać sprowadzony. I dzięki takiej