Wpis z mikrobloga

Wpisałem w wyszukiwarkę FB Степана Бандери i mi się flaki przewróciły. Miejskie świętowanie, pełno piosenek pochwalnych... Te ukraińskie faszystowskie świnie nie mają wstydu. Na szczęście są też ludzie, którzy tę hołotę uświadamiają. Jak się wojna skończy, to musimy z nimi poważnie porozmawiać. Jak nic się nie zmieni, to przy kolejnym napadzie Rosji, po prostu nie reagujmy i niech tak się wybiją w pień. Jedni drugich będą warci.
Ruski muszą szybko dostać w zęby, żeby to wszystko poukładać.
PS: Nie, nie wypominam dzisiaj Wołynia, "bo to było dawno" ale reaguję na WCZORAJSZE akcje, w kraju, który jest w trakcie wojny, i gdyby nie Polska, to by już dawno gryzł ziemię.

#ukraina #bandera
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pshemeck: przydałaby się jakaś akcja informacyjna w mediach o tym czemu Polacy nienawidzą bandery i UPA chociaż na terenie naszego kraju. Wydaje mi się, że większość ukraińców żyje w nieświadomości co stało się na Wołyniu.
  • Odpowiedz
@Pshemeck: A ja myślę że jak już ruski dostaną w zęby, to ukraińcy nie będą mieli potrzeby żeby to układać i ośmieleni zwycięstwem zaczną pluć na wszystkich sąsiadów jak nigdy wcześniej.
  • Odpowiedz