Aktywne Wpisy
Marek_Tempe +81
Nad gra swoich czasów, co tam wyczyniałem, aż się łezka w oku kręci.
#gry
#gry
Pokojowa +33
Kraje UE wysyłają uchodźców do Polski
Z danych Służby Granicznej wynika, że zwiększa się liczba cudzoziemców przybywających do Polski
Są to cudzoziemcy, którzy przekroczyli granicę UE w Polsce i złożyli wniosek o ochronę na terenie Polski, ale wyjechali do innych krajów nie czekając na rozpatrzenie wniosku.
Najwięcej cudzoziemców odsyłają Niemcy.
#ukraina #bialorus #wojna
#rosja #niemcy #strazgraniczna
Z danych Służby Granicznej wynika, że zwiększa się liczba cudzoziemców przybywających do Polski
Są to cudzoziemcy, którzy przekroczyli granicę UE w Polsce i złożyli wniosek o ochronę na terenie Polski, ale wyjechali do innych krajów nie czekając na rozpatrzenie wniosku.
Najwięcej cudzoziemców odsyłają Niemcy.
#ukraina #bialorus #wojna
#rosja #niemcy #strazgraniczna
#film #filmnawieczor
Bezsenność w Seattle - Sleepless in Seattle
Babskie kino od bardzo babskiej reżyserki ( ͡° ͜ʖ ͡°). Takich filmów u mnie nie ma wiele a wręcz wcale, ale ten przykład niech zachęci do grzebania w twórczości Nory. Może ma lepsze filmy, ale ten konkretny lubię, może przez TV.
Wdowiec Sam ma problemy z poznaniem nowej partnerki, jego syn zatroskany w tajemnicy za pośrednictwem radia daje "anons". Jak to się skończy można się domyśleć...
Reżyseria: Nora Epheron (Kiedy Harry poznał Sally, Masz wiadomość)
Komedia romantyczna
IMDb: 6.8/10
https://www.imdb.com/title/tt0108160/
https://upflix.pl/film/zobacz/sleepless-in-seattle-1993
Komentarz usunięty przez autora
@szpila68i: ok, jest to kino dla prawdziwych twardzieli... lepiej? Naprawdę lepiej zakłamywać rzeczywistość niż mówić jak jest?
Podejmę jednak dyskusję: wymień mi jeden film Nory Epheron typowy dla męskiego grona odbiorców.
@szpila68i: xD
@WLADCA_MALP: Do wyrzygania. Nie rozumiem jak mężczyźni z własnej, nie przymuszonej woli oglądają, romanse. Absolutna aberracja. ¯\_(ツ)_/¯
@cooles: chyba lepiej niż melodramaty ( ͡° ͜ʖ ͡°)