Aktywne Wpisy
Jak aktualizujecie sterowniki do karty graficznej? Ostatnio znajomi na discordzie podjęli ten temat. Pierwszy z nich stwierdził, że on dalej robi to "po bożemu" czyli w trybie awaryjnym przez DDU usuwa stare sterowniki i dopiero po tym instaluje na świeżo nowe. Drugi znajomy z kolei stwierdził, że w chwili obecnej nie ma to żadnego znaczenia, że może i te kilka(naście) lat temu to faktycznie trzeba było zrobić uninstall starych, ale teraz to
Jak aktualizujesz sterowniki do karty graifcznej?
- Instalka na świeżo po odinstalowaniu starych 3.2% (2)
- Klikam install, a następnie gram 96.8% (61)
Piotrek7231 +44
#mecz W punkt ale i tak gratulacje
A co jeśli Iwona dotarła tej feralnej nocy do domu i to dopiero matka ją zamordowała za te szpilki? W sensie zabójstwo nieumyślne, typu że dała jej gonga na łeb, denatka się przewróciła, uderzyła głową o próg i dedła.
Co CSI ustaliło na temat Iwony Senior?
#iwonawieczorek
@Niss: mało prawdopodobne z tego samego powodu, z którego mało prawdopodobne jest potrącenie autem wywiezienie w bagażniku przez przypadkowego sprawce.
Tamtej nocy było pod 30 stopni, całe osiedle spało z otwartymi
Komentarz usunięty przez autora
@OnucaPachnaca14: nie słyszałem o tym. Podrzucisz źródło?
Od kilkunastu lat bowiem sprawowałem opiekę i wychowywałem Iwonę, począwszy od pierwszej Komunii Świętej aż do matury w 2010 roku. Jestem zatem osobą, której , oprócz matki, najbardziej zależy na rozwikłaniu i wyjaśnieniu sprawy zaginięcia Iwony.
Jednocześnie z przykrością chciałbym oświadczyć, że moja żona w sposób arbitralny podjęła decyzję o wszczęciu procedury rozwodowej.W związku z tym bardzo proszę aby od dnia 21.08.2012 nie łączyć moich poczynań, działań, zamierzeń, z osobą Pani Iwony Kinda!
Pan Krzysztof Rutkowski powiedział podczas jednej ze swoich wizyt w naszym domu - ,, najgorsze jest mieszkanie ze złodziejem pod jednym dachem,, - wnioski wyciągnijcie Państwo sami.
Od wielu lat byłem pozostawiniony sam sobie, bez wsparcia współmałżonki, wszystkie święta spędzałem samotnie i sam! Od pewnego czasu sytuacja jeśli chodzi o stosunki w domu stała się absolutnie zła!
Chciałem za wszelką cenę uniknąć zamieszczenia tego postu, jednak okoliczności jak i aktualna sytuacja zmusiła mnie do tego. Iwonę Kinda niewątpliwie dotknęłą niewyobrażalna tragedia! Z dugiej zaś strony nie sposób wspomnieć o jej przywarch: brak zainteresowania domem / dotyczy to również okresu przed zaginięciem Iwony/.Skupianiu uwagi tylko na swojej osobie, podtrzymywaniu kontaktów ze swoim dawnym
To jest idiotyczna teoria, powielana przez trolle i Szostaka, który szukał następnej sensacji do książki. Psycholodzy, którzy sporządzili portret psychologiczny Iwony wykluczyli ucieczkę lub s---------o, więc wygląda na to, że rzekome złe stosunki z matką to bzdura. Z tego co czytałem to było wręcz przeciwnie.
Wyobrażasz sobie sytuację, żeby matka zrobiła jej taką aferę o pożyczone buty, że aż doszło do rękoczynów? Przecież tych butów jej pewnie nawet nie
Portret psychologiczny może tu nie zadziałać bo to mógł być
Czyli tak:
1. Iwona wraca do domu, chociaż zostawiła rzeczy u przyjaciółki i miała do domu nie wracać
2. Matka jest wściekła o głupie buty (które prawdopodobnie nawet nie zostały zniszczone) i z tego powodu dochodzi do rękoczynów. Ewentualnie są wcześniej skonfliktowane, a Iwona nie mówi o tym nawet
Np. zebrało się dużo tematów i szambo wybija przy okazji jakiejś małej rzeczy >
@Kropaa
@zlocisz kamery monitoringu uchycilyby Iwone gdyby wróciła do domu więc ta teoria z matką jest do kosza