Aktywne Wpisy

Mirki, jest afera. Właśnie zostałem zaatakowany przez swojego pracodawcę.
Wykonuję pracę biurową, ale dzisiaj rano dowiedziałem się, że mam jechać w inną lokalizację, gdzie moja praca przypominałaby bardziej pracę magazyniera. Zadzwoniłem do szefa pytając co to ma być, a on na to, że "z kimś tak małym jak ja nie będzie rozmawiał" i że "albo to zaakceptuję, albo będę miał obitą mordę i nigdzie indziej nie dostanę już pracy". Pojechałem więc do
Wykonuję pracę biurową, ale dzisiaj rano dowiedziałem się, że mam jechać w inną lokalizację, gdzie moja praca przypominałaby bardziej pracę magazyniera. Zadzwoniłem do szefa pytając co to ma być, a on na to, że "z kimś tak małym jak ja nie będzie rozmawiał" i że "albo to zaakceptuję, albo będę miał obitą mordę i nigdzie indziej nie dostanę już pracy". Pojechałem więc do
Dusk_Forest77 +203
Grosza daj mickowipl, sakiewką potrząśnij. Zawsze to jakiś dodatkowy piniądz do renty, nawet nie wiecie jak z renty ciężko wyżyć a co dopiero mieszkanie kupić. Na szczęście marzenia nic nie kosztują a rodzina się wciąż lituje. #mickpl #nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #gielda #kredythipoteczny #heheszki
źródło: suby
Pobierz

#pogoda
źródło: comment_1672574237vBdj4kw0Cuuvo1ZwkkDDNv.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_16725911823Uce4toNNWgj5ANx1WjUBH.jpg
Pobierz@eeehhh: kto na przykład tak robi?
źródło: comment_1672597356f8136XU5nR8XY3uJLVHfio.jpg
Pobierz@Arboree: Zgadza się. Stacje meteo w miejscach, gdzie jest MWC sztucznie podbijają temperatury oszukując, że to nie wiadomo o ile klimat się ociepla. Warszawskie MWC nieraz osiąga nocą 10°C (po słonecznym dniu). Tu przykład z zimy. Wystarczy wyjechać 10 km od centrum stolicy i temperatury lecą na łeb na szyję.
źródło: comment_1672597296772bSmbtWBdRUU3b3r1fwE.jpg
Pobierz@roomcayz: W tym samym miejscu, co ci, co krzyczą o globalnym ociepleniu przy każdym rekordzie, ale przy mrozach i nadmiernym śniegu piszą, że to pogoda, a nie klimat...