Wpis z mikrobloga

@Mr--A-Veed: W jaki niby sposób LGBT to nienawiść wobec innych ludzi? Przecież to jest dokładne przeciwieństwo, nazizm to już prędzej można do walki z LGBT porównać, LGBT są mniejszością, tak jak Żydzi byli. Politycy lubią odwracać uwagę atakując LGBT, tak jak naziści robili. LGBT walczy o równe prawa, a to przeciwna strona chce dyskryminować i poniżać.
  • Odpowiedz
@Mr--A-Veed: a Baranie Piowski, nie pomyślałeś o tym, że gdyby oni ich nie zaprolsili, to tematu by nie było?!

Sami sobie doły kopiecie.

No jeszcze nie słyszałem o zespole, co sam na siłę gdzieś chce gdzieś
  • Odpowiedz
a Baranie Piowski, nie pomyślałeś o tym, że gdyby oni ich nie zaprolsili, to tematu by nie było?!

Sami sobie doły kopiecie.

No jeszcze nie słyszałem o zespole, co sam na siłę gdzieś chce gdzieś grać.

To wy palanci zapraszcie, a potem wam zespoły odmawiają.

Nie wiem, ale reszta reżimów skumała, że śie nie prosi...

@
  • Odpowiedz
@Mr--A-Veed: Jaka cenzura? Przecież to prawaki próbują cenzurować flagi LGBT. A ze strony lewej, co najwyżej cenzurowana jest mowa nienawiści, a nie wyrażanie poglądów.

Nietolerancja wobec ludzi ziejących nienawiścią? No niesamowite.

Mieszasz wszystkie możliwe wątki, komunistów, lewicowców, LGBT, rasizm i wszystko podpinasz pod jedną grupę. Owszem są skrajni lewicowcy, ale na tej samej zasadzie, można by zakazywać flag Polski, mówiąc, że jakiś Polak który miał polską flagę rozwalił komuś głowę
  • Odpowiedz
@CzaryMarek

I w Polsce nie ma żadnego tematu uprzywilejowania LGBT, w Polsce ludzie LGBT spotykają się z prześladowaniami jak Żydzi na każdym szczeblu, od rodzinę, przez szkołę, aż po ulicę, miejsce pracy i politykę.

A w Polsce to już takie prześladowania jak w III Rzeszy czy większe? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Mr--A-Veed: No robisz fikoła. Zaczynasz wywód od tego że LGBT jest jak nazizm, bez konkretnych argumentów, i budujesz na tym cała wypowiedz. A ostateczny argument na ppparcie twojej tezy to photoshopka z przerobionymi opaskami na czerwone XD liczysz na posadę w Wiadomościach? Koniec kadencji to trochę późno.
  • Odpowiedz
@Mr--A-Veed: Sylwester, godzina 3 w nocy, większość imprezowiczów już śpi pijana w domu, ci trzeźwi posprzątali na stole, odłożyli planszówki na półkę i też się kładą.
A sfrustrowany wykopek pisze wysryw porównujący LGBT do hitlerowców

Musisz miec bardzo smutne życie
  • Odpowiedz