Aktywne Wpisy

lucian145 +4
"Nie, dla mnie 28-letni facet, który nigdy nie był z kimś blisko ma jakieś problemy.
też tak myślę."
"normalnym jest to, że w pewnym wieku zaczyna się interesować płcią przeciwną lub własną, zaczyna się potrzeba bliskości. i o ile zrozumiałe jest, że nie trafił na tę jedyną, że nie był w poważnym związku, tak to, że nigdy nie był w ŻADNYM związku, że nawet NIE PRÓBOWAŁ nie jest normalnie...
albo ma za
też tak myślę."
"normalnym jest to, że w pewnym wieku zaczyna się interesować płcią przeciwną lub własną, zaczyna się potrzeba bliskości. i o ile zrozumiałe jest, że nie trafił na tę jedyną, że nie był w poważnym związku, tak to, że nigdy nie był w ŻADNYM związku, że nawet NIE PRÓBOWAŁ nie jest normalnie...
albo ma za
#redpill #blackpill #logikaniebieskichpaskow #przegryw
Ja dla siebie jestem najważniejszy
@Ksut_Melodi: co takiego?
Społeczeństwo stygmatyzuje wszystkich mężczyzn, ze specjalnym traktowaniem samotnych nie spotkałem się.
Rodzina to co innego, ale publicznie nie widziałem tego.
Nie, wstęp wzbroniony jest dla wszystkich mężczyzn.
W tych czasach każdy mężczyzna jest traktowany jak gówno, nawet prezydenci a każda kobieta wynoszona ponad niebiosa.
Ja o jakichkolwiek znajomych nawet nie mam co marzyć.
Boże, człowieku, co ty wygadujesz?
Milion razy bym wolał być teraz na imprezie niż siedzieć teraz w domu, tak jak nie byłem na żadnej imprezie od 2006 roku mając pełną świadomość, że do końca życie nie wydarzy się w moim życiu nic poza pracą i totalną rozpaczą.
Na jakim ty świecie żyjesz?