Aktywne Wpisy

Marco_Pollo +16

Gilboa +23
Przypomniało mi się jak my sobie na tagu #przegryw siedzimy spokojnie, prawilnie żadnej dziewczyny nigdy, żadnych koleżanek, a tu przychodzi jakaś p0lka coś #!$%@?, że ona przegryw jest, bo miała 4 chłopaków, oni ją rzucili chyba i ona biedna samotna nikt jej nie chce XD Jeszcze chyba ulana, ale #!$%@? jak ma ciężko.
Prawda jest taka że wystarczy nie być ulańcem jesli jesteście wy (urojone damskie przegrywy) brzydkie z twarzy, chyba że
Prawda jest taka że wystarczy nie być ulańcem jesli jesteście wy (urojone damskie przegrywy) brzydkie z twarzy, chyba że
iPhone 13, Samsung Galaxy S21, czy S22+?
Taki dylemat na koniec roku. Zależy mi na dobrych zdjęciach, dobrej wydajności i aby telefon długo posłużył. Jakieś sugestie? :-)
Chciałbym się zmieścić w 4,5k +/-
@ysk_: 21 bym odrzucil od razu, to dwuletni telefon no i w 4,5k to sie 2x z nim zmiescisz, a skoro masz taki budzet, to mozna wybrac lepiej.
Nie wiem czy na twoim miejscu nie poczekalbym na premiere serii s23, one beda na snapdragonie i to bedzie spory gamchanger na + dla samsunga.
A jeśli nie to Pixel 7
No i najważniejsze jeśli masz słaby zasięg 5G to włącz LTE bo np. w mojej okolicy mam większe
Na te chwilę co lepsze oferty to 4,2-4,3k. To będzie dobra cena, czy będzie tylko drożej? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dziś na promocji w RTV wiszą 12 po 3600. Jednak tutaj różnica 12 vs 13/14 jest jednak większa. A kurczaczek nie chcą dać zwykłej 13 na jakieś sensowne promo ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Myślę, że nie będę narzekał przesiadając się z wysłużonego Huawei P20 Lite ( ͡° ͜ʖ ͡°)