Wpis z mikrobloga

Od czasu gdy do naszego kraju przyjechał tyle fajnych dziewczyn uciekających przed wojną sytuacja zmieniła się diametralnie na korzyść facetów. Znalezienie sobie dziewczyny jest prostsze niż kiedykolwiek. Tym bardziej że dziewczyny z Ukrainy są o wiele lepsze niż polki- miłe, sympatyczne, kobiece no i bardzo ładne. Są też wychowany w duchu tradycyjnych wartości przeciwieństwie do polek Których jedyną życiową aspiracją jest wyszalenie się na erazmusach a potem znalezienie sobie bogatego faceta żeby je utrzymywała a którego i tak będą zdradzać. A przy tym mają dosyć niskie wymagania. Już przed wojną masowo przyjeżdżały i wykonywały prace których polki nie chciały. Nic dziwnego że obecna sytuacja wywołuje u #p0lka taką wściekłość i próbują na wszelkie sposoby zdyskredytować Ukrainki. #przegryw #ukraina #tinder #logikarozowychpaskow #blackpill #zwiazki
c.....k - Od czasu gdy do naszego kraju przyjechał tyle fajnych dziewczyn uciekającyc...

źródło: comment_1672418831i35Enf0Mv928n3XbSOXDCI.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@chemikorganik: nie nudzi ci się dalej to pie**enie o Ukrainkach? Jeszcze bardziej roszczeniowe, hipergamiczne bestie od p0lek, takim to nawet gigaczad za mało, bo ma 1 willę pod warszawą zamiast 2.
  • Odpowiedz
@Rimbolo: moim zdaniem w ogóle tak nie jest - nie jestem żadnym przegrywem, ale z Polkami nigdy nie udało mi się zbudować sensownego zwiazku, zazwyczaj sam zrywałem po 1-3 miesiącach, bo nie mogłem wytrzymać. Mój poprzedni związek + obecny, z dziewczynami ze wschodu, to całkiem co innego. Oprócz urody mają moim zdaniem więcej cech typowo kobiecych, są bardziej opiekuńcze, DUŻO mniej pasywno agresywne (coś co jest dla mnie nie do
  • Odpowiedz
@septokonchoplastyka: uważaj chłopie, bo Ukrainki to kobiety jak każde inne, software jest zawsze ten sam. A nawet może być gorszy, bo w ich kulturze to facet ma na wszystko z---------ć. Ich plusy mogą wynikać z dwóch przyczyn. Jeden - mogłeś trafić na skromną, dobrze wychowaną dziewczynę, wtedy jesteś szczęściarzem, ale to równie dobrze możesz trafić na taką Polkę.
Dwa - jest fajnie, bo masz silniejszą pozycję od niej, jesteś obywatelem
  • Odpowiedz
@chemikorganik: Polak dla Ukrainki to jak Słowak dla Polki. Po co ma się nim interesować, skoro to w 99% to samo co lokalny chłop, którego genami gardzi, jeżeli kawałek dalej ma Niemców czy Francuzów? Ona już i tak wyjechała, więc po co ma się uwiązywać do Polaka?
  • Odpowiedz
@chemikorganik: Ile można o tym pierd@lić? Ukrainki są takie same jak Polki, chcą hajsu od faceta, prezentów, luksusów i żebyś miał dobrą prace, ona będzie się zajmowała jakimś instagramem najwyżej albo siedziała z dzieckiem w domu z 3 lata i narzekała jak jej ciężko
  • Odpowiedz