Wpis z mikrobloga

Dobrych kilka lat nie jadłem w #mcdonalds , wcześniej też bardzo okazjonalnie.

Dzisiaj w trasie znajomi namówili mnie na wizytę w tym przybytku, czemu nie.
Uznałem, że zaszaleję i wezmę ulubioną kanapkę z dzieciństwa (zaraz po cheesie ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) czyli McRoyala. Jako, że chciałem też kawę, pani namówiła mnie na zestaw powiększony który kosztował łącznie 29,40 zł.

Gdy zobaczyłem tą psininę w pudełku to myślałem, że pomylili zamówienie i dali mi zwykłego cheesburgera. Nic bardziej mylnego - tak oto prezentuje się legendarny McRoyal z restauracji pod złotymi łukami (w komentarzu porównanie z materiałami reklamowymi).

Na to powinien być paragraf.

#gotujzwykopem #jedzenie #zalesie

PS
Dobre nie było, gorące też nie, za to zabiło głód na 15 minut ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ATAT-2 - Dobrych kilka lat nie jadłem w #mcdonalds , wcześniej też bardzo okazjonalni...

źródło: comment_1672402523c3TMC7hhgkWBaR7Dof8hT9.jpg

Pobierz
  • 102
Z jakiego przepisu korzystasz?


@1001001: Z tego. Robie bez uzycia zadnego robota.
Jak chcesz szersze i mniej wysokie to splaszasz uformowane kulki garnkiem przed ostatnim wyrastaniem i masz takie wielkosci drwala/premium z maka. Dodaje tez czasem mak, sezam, czarny sezam, ziarna czarnuszki.
Mozna je mrozic, ale same tez przezyja z 5-6dni i sa miekkie (i nawet lepiej smakuja z czasem po odgrzaniu). Przed formowaniem burgera grilluje je od wewnatrz, daje kieliszek
eric2kretek - > Z jakiego przepisu korzystasz?

@1001001: Z tego. Robie bez uzycia ...