@harold97: @Kryspin013: Coś mi się to wszystko nie klei Handel ludźmi to chyba nie jest jakaś błahostka. To czemu go wcześniej nie zatrzymali? Przecież on się nie ukrywał po jakiś norach. Tylko normlanie był raz w Dubaju, raz w USA , potem znowu w Rumunii. Jak latasz prywatnym odrzutowcem to nie ma żadnej kontroli nic na granicy? XD
@harold97: @Kryspin013: Coś mi się to wszystko nie klei Handel ludźmi to chyba nie jest jakaś błahostka. To czemu go wcześniej nie zatrzymali? Przecież on się nie ukrywał po jakiś norach. Tylko normlanie był raz w Dubaju, raz w USA , potem znowu w Rumunii. Jak latasz prywatnym odrzutowcem to nie ma żadnej kontroli nic na granicy? XD
@harold97: Winny czy niewinny, ale tak z 15 latek odsiadki w rumuńskim więzieniu dobrze by się wpasowało w historię jaką o sobie kreuje. Badboy, gangsta, dziwki k--s i kickbox, a potem sezon Prison Break. Prawdopodobnie jest mega podjarany tą sytuacją, w końcu to szansa od losu którą dobry gracz jak Tate rozegra dobrze.
@Polnischefuhrer: chcą go podsadzić za handel ludźmi. Takze obawiam się, że to nie on będzie ruchał, tylko będzie ruchany. I nie w Ferrari tylko pod celą.
Nie wiem, gdyby nie dzisiaj to całe zesrańsko prawicy na wykopie w bronienie typa i pieprzeniu o jakimś body shamingu to nawet bym nie wiedział kto to jest XD
GURU REDPILLAKÓW został pokonany przez dziewczynkę z autyzmem ? XDXDXDXD
https://www.dexerto.com/entertainment/andrew-tates-luxury-villa-reportedly-raided-by-armed-police-in-romania-2019584/
#redpill #blackpill #heheszki #c---------------a
źródło: comment_1672353861kImJDI9YmaYplpGPIYOqRE.jpg
Pobierz@harold97: i też z jakiegoś powodu dzisiaj idol prawicy na wykopie xD
@Polnischefuhrer: gościu był poszukiwany za handel ludźmi
@Polnischefuhrer: ty głupi jesteś czy faktycznie nie wiesz co oznacza handel ludźmi?
@lentilek: Nie wiem, gdyby nie dzisiaj to całe
pomijając dziwki
ale ego urażone i trzeba n---------ć XD
źródło: comment_1672358766GkRfRMVu2Av8Nkkeo1bdtv.jpg
Pobierz*jakichś
Komentarz usunięty przez autora
Ale to ty dzwonisz
@Davidozz: to po co oddzwaniasz? ( ͡º ͜ʖ͡º)