Aktywne Wpisy

dondon +342
W wyniku dogłębnego researchu odkryłem, że oprócz Korei Południowej, jest jeszcze Korea Północna, która leży nad nią.
Zapraszam śledzić mój profil jeśli interesuje Was więcej ciekawostek na temat Korei.
#korea
Zapraszam śledzić mój profil jeśli interesuje Was więcej ciekawostek na temat Korei.
#korea
adam-pajac +17
#korea Widzieliście kiedyś koreańczyka z zakolami? Ja to chyba nigdy, silne mają te włosy zapisane w genach
źródło: koreanczyk
Pobierz

Coś mi po latach zaśmierdziało w kuchni (w kablach rzecz jasna, bo gdzieś tam musiało nastąpić zwarcie) i po tym całym zabiegu sprawa wygląda tak. W kuchni mam włącznik podwójny, jak włączę jedną stronę to zapalają się 3 lampki, a powinno 6, jak włącze drugą stronę, to zapala się jeszcze jedna i te 3 które już były zapalone zapalają się jeszcze mocniej ( :D ) oraz lampeczka kinkietowa gaśnie.
Czyli wszystko w cały świat, ale może jakiś SZPEC ELEKTRYK zna tego typu anomalnia będzie w stanie rzucić pomysłami jak to naprawić. Nie chcę skuwać całego sufitu, ścian itp. aby znaleźć przyczynę, to mega ostateczność.
Proszę bardzo o pomoc/porady, dziękuje!
#elektryka #swiatlo #elektryk #pytanie
Trzeba szukać po puszkach
Poszukaj nadpalonej izolacji.
Weź jakiś inny łącznik i zamień go z tym który nie działa poprawnie.
Jak nic nie znajdziesz wezwij elektryka bo trzeba sprawdzić instalacje.
Lepiej wezwij elektryka zanim spalisz sobie w domu jakieś urządzenia albo Cię jebnie z zaskoczenia prąd.