Aktywne Wpisy

pomóżcie mi wymyślić nazwę dla firmy piszaca oprogramowanie
tylko bez jaj nie smieszkujcie
pewno coś z software?
#pomoc #firma #burzamozgow #nazwa #niewiemjaktootagowac #hehe
tylko bez jaj nie smieszkujcie
pewno coś z software?
#pomoc #firma #burzamozgow #nazwa #niewiemjaktootagowac #hehe
Swoją drogą to śmieszne jak można komuś niszczyć biznes posługując się wykopem, tylko i wyłącznie na podstawie słowa jednej strony, już mu ktoś wyjaśniał, że moonrock ma w sobie żywice.
Dawno tak autystycznego łba jak ty @bizonsky nie widziałem, nawet na filmiku po głosie słychać z kim mamy doczynienia.
A do was wykopki co wystawiają negatywy, tylko na podstawie relacji jednej strony to się zastanówcie, bo może być też tak kiedyś, że to wy "obrazicie czyjś autyzm" czymkolwiek i ta osoba naśle na wasz biznes zgraję autystów i będziecie nękani.
Typ ma konflikt ze sprzedawcą i powinni to między sobą załatwiać. Niszczenie komuś biznesu za pomocą wykopu, tym bardziej w sytuacji gdy jest słowo przeciwko słowu nie jest w porządku.
Link do ostatniego wpisu
Link do znaleziska
Filmik autysty:
#afera #bekazpodludzi #wykopjointclub #autyzm #cbd #wykopefekt
@tomszczyk: wrzucał ich Google reviews sugerując mirasom by wrzucali tam swoje opinie, to on jedynie stwierdził że sprzedawcą sprzedał mu nie to co on chciał (mimo że wcześniej mu pozwolili powąchać produkt)i to jest jedynie jego wersja i ludzie z wykopu nie powinni na tej podstawie
@somskia: k0nfederaci kilka miesięcy temu #!$%@? "nocny targ" bo ten odwołał spotkanie ich bożka. Szkoda, że #!$%@? każdy "nocny targ" w Polsce tylko nie ten o który konkretnie chodziło XD
Komentarz usunięty przez moderatora
@rekkin: co mi się niby stało? Poprzez autyzm mam na myśli: poświęcanie swego czasu by komuś dowalić, bez czerpania z tego korzyści, a nie sam autyzm jako chorobę. Nic nie mam do osób z autyzmem.