W piłce nożnej jest złota piłka dla najlepszego piłkarza więc w tym roku przyznamy ZŁOTĄ RĘKAWICE od wykopu dla FREAK FIGHTERA roku ( ͡°͜ʖ͡°) Piszcie w komentarzach swoje nominacje (Z KRÓTKIM UZASADNIENIEM) do tej nagrody za 2022 ( ͡°͜ʖ͡°) Pamiętajcie aby brać pod uwagę wszystko! Czyli postawy w walkach, dymy, budowanie emocji u ludzi itp. - UWAGA! Nominowany musi mieć minimum jedną wygraną walkę na koncie w tym roku. Podejdźcie do tego na poważnie, nominacje typu Olejnik będą odrzucane ( ͡°͜ʖ͡°) - Głosowanie na podstawie nominacji już niedługo. - #zlotarekawica #freakroku - #famemma #highleague #primemma #patostreamy #danielmagical #famemma
Czyli postawy w walkach, dymy, budowanie emocji u ludzi itp
@wieszjo: no to Kasjo odpada, bo na galach freaków w 2022 był nudny jak flaki z olejem. Zrób ankietę między Denisem/Ferrarim/Bombą i darujmy sobie nominacje
@wieszjo: Oczywiste że Ferrari dymy na konfach z polakiem bombą nokauty na nim i sadku transtv afera maczetowa wyzywanie mistrza swiata w boksie łaszczyka haluksy
@wieszjo: za dużego wyboru tu nie ma. Bomba za debiut roku i wniesienie świeżości i nowej jakości dymów do tej gry. Ferrari za całokształt i konsekwentnie utrzymywany wysoki poziom zadymienia. Bagieta mimo bycia lekko cofniętym w rozwoju też swoje pokazał w tym roku w prime. Pierwsze co mi przychodzi na myśl, jak mi nikt inny nie przychodzi na myśl to znaczy że nie był wart zapamiętania.
Piszcie w komentarzach swoje nominacje (Z KRÓTKIM UZASADNIENIEM) do tej nagrody za 2022 ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pamiętajcie aby brać pod uwagę wszystko! Czyli postawy w walkach, dymy, budowanie emocji u ludzi itp.
-
UWAGA! Nominowany musi mieć minimum jedną wygraną walkę na koncie w tym roku. Podejdźcie do tego na poważnie, nominacje typu Olejnik będą odrzucane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Głosowanie na podstawie nominacji już niedługo.
-
#zlotarekawica #freakroku
-
#famemma #highleague #primemma #patostreamy #danielmagical
#famemma
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
@wieszjo: no to Kasjo odpada, bo na galach freaków w 2022 był nudny jak flaki z olejem. Zrób ankietę między Denisem/Ferrarim/Bombą i darujmy sobie nominacje
Bomba za debiut roku i wniesienie świeżości i nowej jakości dymów do tej gry.
Ferrari za całokształt i konsekwentnie utrzymywany wysoki poziom zadymienia.
Bagieta mimo bycia lekko cofniętym w rozwoju też swoje pokazał w tym roku w prime.
Pierwsze co mi przychodzi na myśl, jak mi nikt inny nie przychodzi na myśl to znaczy że nie był wart zapamiętania.