Aktywne Wpisy
mickpl +393
Krążą ploty, że Hetman się ewakuuje z MR tak czy inaczej. No to zgłaszam się na wakat XD
Mój program:
1. wywalę projekt 0% do pierwszego śmietnika,
2. wywalę połowę Departamentu Mieszkalnictwa, w tym kierownictwo w całości,
3. przywrócę wymóg minimalnych miejsc parkingowych, a nawet go trochę podniosę,
4. wprowadzę podatek dla dużych dewów od kiszenia gruntów, żadnych "banków ziemi" tylko budować patałachy albo puścić w rynek,
5. fliperów na pierwotnym opodatkuję
Mój program:
1. wywalę projekt 0% do pierwszego śmietnika,
2. wywalę połowę Departamentu Mieszkalnictwa, w tym kierownictwo w całości,
3. przywrócę wymóg minimalnych miejsc parkingowych, a nawet go trochę podniosę,
4. wprowadzę podatek dla dużych dewów od kiszenia gruntów, żadnych "banków ziemi" tylko budować patałachy albo puścić w rynek,
5. fliperów na pierwotnym opodatkuję
ArtBrut +719
#audioboners #amplituner #stereo #audiovoodoo
@cloud7: no to standardowo - Loxjie A30 i do tego odtwarzacz CD.
Albo kombinowanie z tym Loxjie i szukanie jakiegoś sumatora dla sygnału cyfrowego itp.
@cloud7: z tych dwóch chyba bardziej Heco ale ja bym zerknął na: Dali, Focal, Mission, Tannoy, Monitor Audio, B&W, KEF, Wharfdale, Audio Vector (kolejność przypadkowa). Zależy ile masz kasy na to i co Ci pasuje. Najlepiej podejść do kilku salonów HiFi i sobie posłuchać.
Jeszcze jedna podpowiedź. Szukaj również elektroniki za granicą. Nasi dystrybutorzy przeginają mocno z cenami jedyna wada tego rozwiązania to brak krajowej gwarancji, będziesz musiał
@cloud7: wzmak musi miec wejscie oznaczone jako Phono, we Line Inn nie jest kompatybilne. Jeli go nie ma to potrzebujesz oddzielnie przedwzmacniacz gramofonowy