Aktywne Wpisy
stanley___ +33
#zwiazki #rozowepaski
Nie denerwowałoby by Ci gdyby Twoja baba żegnała się ze swoimi kolegami z pracy mówiąc "Pa!"?
Wg mnie to mikrozdrada i powinna używać słów neutralnych typu "cześć", "na razie" a "pa" jest zarezerwowane dla swojego chłopa, najbliższej rodziny i swoich psiapsi ale nie a obcych bolców.
Nie denerwowałoby by Ci gdyby Twoja baba żegnała się ze swoimi kolegami z pracy mówiąc "Pa!"?
Wg mnie to mikrozdrada i powinna używać słów neutralnych typu "cześć", "na razie" a "pa" jest zarezerwowane dla swojego chłopa, najbliższej rodziny i swoich psiapsi ale nie a obcych bolców.
źródło: 1000062456
Pobierz
slawomirus +738
#pokazkota aktualizacja wpisu że wczoraj. Kot ma zapalenie krtani, jest wygłodzony, dostał kroplówkę plus nawadnianie podskórne. Do tego sterydy, antybiotyk i krople do oczu. Wygląda lepiej. Mam obserwować do 3 dni. Jak nie zacznie jeść samodzielnie to dostanę zamiennik mleka do podawania strzykawką na siłę. Wołam pulsujących wpis https://wykop.pl/wpis/78344357/wpis
źródło: temp_file1399281810478556361
Pobierz

Kupione, pewnie nigdy nie zagram.
Tymczasem RDR2 i Death Stranding nie chcą być tanie.
#wiedzmin3 #wiedzmin2 #wiedzmin #gry #steam
Death stranding był dopiero co za darmo, a rdr2 z kuponem na EGS za 61zl. 80 na steam.
A za Wieśka 3 z dodatkami się zabieraj bo to kapitalna gra.
@red7000: Ja pozbawiony zrozumienia dla tej młodzieżowej nowomowy, bo ogrywam rocznik 2009 w cenie 3,5zł/szt:
źródło: comment_1672139451D6lbwjBw75sNCfeay5jYHk.jpg
Pobierz@matluck: A kto tu jest młodzieżą? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oj tak. Właśnie powoli się szykuje do trzeciego runu przez całą trojeczke (。◕‿‿◕。)