Wpis z mikrobloga

Kojarzycie to badania na temat preferencji kobieto co do poszczególny ras w którym wyszło, że biali faceci są pożądani najbardziej? Coraz bardziej zaczynam wierzyć, że to jest po prostu kłamstwo kobiet. O ile pamiętam to badanie było przeprowadzane na zasadzie zwykłej ankiety. Myślę, że białe kobiety celowo nie przyznawały się co do preferencji w kierunku mokebe, aby zachować dobre imię. To ta sama sytuacja jak z zaniżaniem liczby byłych partnerów. Patrząc po tym jak wielki pociąg jest do BBC wśród europejskich witaminek, że z roku na rok coraz więcej na ulicach jest par hebanowy książę + biała ladacznica to zaczynam w to wierzyć. Umówmy się szczerze, że biały facet nie może się równać z afrykańskim bullem z wielkim przyrodzeniem. Przyszłość tego świata to rozmnażanie się białych kobiet z władcami sawanny. Kobiety czują naturalny pociąg do czarnych genów namiestników Etiopii. Natura.

#blackpill #dickpill #przegryw #logikarozowychpaskow #rozowepaski #p0lka #tinder #mokebe
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Fekalny_okuratnik: W sumie masz rację, laski zawsze kłamią w takich sprawach. Typu wzrost faceta się nie liczy możesz mieć 1,70 i łysy i liczy się charakter. Sama mając typa z bujną czupryną i wzrostem ponad 1,80.
Tak samo że kobiety lubią miłych facetów i takich wybierają na partnerów XD Kobiety mówią coś a robią zawsze co innego. Więc w tym badaniu pewnie tak samo było, bo nie chciały wyjść na
  • Odpowiedz
@Fekalny_okuratnik: do tego wszystkie badania naukowe w ktorych maczaly palce kobiety nalezy czytac na odwrot, tak samo badania naukowe o skutecznosci psychiatrii czy psychoterapii, no bo faktycznie istnieja takie badania ale to chyba zadna tajemnica ze sa scamem. Z drugiej strony trudno nie posadzic p0lki o kolejna zla ceche czyli rasizm
  • Odpowiedz
@Vanset123: To też racja, USA pod tym względem jest bardziej rasistowskie niż nam się wydaje, w sumie niektóre kraje w Europie to samo ale chyba nie aż tak jak w stanach XD Chociaż te młode pokolenia które są już nasiąknięte ideologią gdzie się promuje czarnych mężczyzn i białe kobiety to nie wiem sam.
  • Odpowiedz
@Fekalny_okuratnik Mam teorie która to wyjaśnia
Nie wiem jak wy, ale ja zauważyłem że co raz częściej na Vice, w różnych reklamach promuje się związki miedzyrasowe
Niby git, ale najczęściej jest to Mokebe + biała kobieta
W dodatku te wszystkie akcje typu "its okay to be weak" i kastrowanie bialych mężczyzn jako ciotowate #!$%@? i przestawianie innych ras jako tych "lepszych"
BBC to nic innego jak trend seksualny, który Ż chcą
  • Odpowiedz
@Fekalny_okuratnik: No nie, wg. statystyk małżeństw w stanach to najpopularniejsze międzyrasowe pary to:
Biały facet - latynoska,
Biała kobieta - latynos (łącznie 42%),
Biały facet - azjatka,
Biały facet - czarna,
i dopiero potem pary gdzie jest
  • Odpowiedz