Wpis z mikrobloga

Na niektórych kanałach np tvp1 czy TvnTurbo - ale jest ich więcej - nie mam pełnej płynności, tzn nic nie ścina ale widać np przy przesuwającej się w bok kamerze lub napisach końcowych że jakby brakuje klatek. Próbowałem 3-4 chińczyków, ze znanych np #crystal i na każdym występują kanały które działają w ten sposób. Macie tak też?
#iptv
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xBARTEXx: Czyli rozumiem że to nie jest norma..., - tak mi pisał jakiś sprzedawca iptv że zawsze znajdzie się kanał który gorzej chodzi.
Używam na Android tv, iptv extreme lub tivimate.
Mam jeszcze dostęp do UPC GO (iptv przez ich aplikację) i wszystkie kanały dostępne idą świetnie - nie do odróżnienia od satelity
  • Odpowiedz
@nvi: nie do końca. tzreba mieć świadomość, że coś może nie zawsze banglać ale to jest na logikę wliczone w sposób "odbioru" niezaleznie czy iptv czy np. sat. Z drugiej sytony to zakładając, że masz dobrego neta a Twój operator nie leci w c---a to IPTV będzie lepsze na tą chwielę: 4k, timeshift, catchup itd.... W innym wypadku sat jest ok bo w ogóle nie zależy od neta a i
  • Odpowiedz
@xBARTEXx: używam aplikacji bezpośrednio na tv TCL C725 ale to nie jest raczej problem sprzętowy czy słabego netu bo inne kanały - również fullHD czy 4K idą świetnie
  • Odpowiedz
@nvi: zależy jakiego dostawcę iptv masz, ja jakiś czas temu używałem teleelevidenie i było do czasu ok, teraz siedzę na plusx i też jest dobrze
  • Odpowiedz