Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 11
Tez wam wydaje sie ze niektorzy komentujący na wykopie sa podstawieni? Czy istenija jakies racjonalne przesłanki dlaczego bronią januszexu, krzywych zagran ekipy a, wyolbrzymiaja jakies cringe zacjowania, hejtuja tzw ekipe b.

Najprostszy pomysl jest taki, ze od dziecka ogladali friza i ekipe i dali sobie wyprac mozgi. Ale jako osoba ponadprzecietna, wolna od autorytetow i manipulacji, ciezko mi to uznac.

#friz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@gazowany_bubleh: uzywanie polskich znakow to strata czasu, dokladnie tutaj pokazujesz ze nie rozumiesz na czym polega inteligencja i logiczne myslenie. Pewnie nigdy nie kwestionowales elementoe jezyka jak ortografia, ale twoj biedny umysl chcial cos wyprodukowac.

mam zainstalowana klawiature angielska (dwujęzykowa ale nie uzupelnia znakow w większości slow, wiec w------e).
  • Odpowiedz
@NewBlueSky: no tak, to kilkaset milisekund, jeśli ogarnie się temat softu (skoro jesteś taki sprytny, to dawno wygrałbyś sobie poprawnie nakładkę językową) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Redoxx: mam poprawna, jedna z lepszych nakladek do jezyka angielskiego. W------e w jezyk polski, nie działa to nie uzywam.

Na sile probojecie sie zesrac, typowi ćwierćinteligenci.
  • Odpowiedz
@NewBlueSky: Ja chciałbym zauważyć w tym momencie, że jechanie kogoś za ortografię lub interpunkcje jest żałosne zwłaszcza w czasach kiedy żyjemy w dobie szybkich widomości pisanych najpierw przez długie lata sms'em a później na messengerze.
  • Odpowiedz
@NewBlueSky: Ja na przykład podstawiony nie jestem, czasami po prostu piszę zdanie jakie mam w danej sytuacji totalnie niezależnie od tego czy jest przychylne komuś lub nie. Coś na co się mówi ekipa B powinno być dla nazwane dla mnie ekipą XD co najwyżej. To jest naprawdę hit jak można marnować latami takie możliwości jak oni mieli/mają, ale wiadomo murcix jedyne co może zrobić to mugbang kolejny
  • Odpowiedz