Aktywne Wpisy
GlenGlen12 +398
-Byłeś w Stolicy?
-Nie.
-No właśnie, a ja znam kogoś kto był i opowiedział mi to i owo. Wiesz skąd przyjechali sloiki do Warszawy?
-Ze wsi.
-No właśnie, komuniści po wojnie zwozili ich z całej Polski. A myślisz, że to taka łatwa sprawa wysiąść na stacji na Podlasiu, złapać w siatkę zwinnego, silnego chłopa i wywieźć go poza granicę województwa?
-Chyba nie
No jasne, że nie. Udało im się to zrobić tylko
-Nie.
-No właśnie, a ja znam kogoś kto był i opowiedział mi to i owo. Wiesz skąd przyjechali sloiki do Warszawy?
-Ze wsi.
-No właśnie, komuniści po wojnie zwozili ich z całej Polski. A myślisz, że to taka łatwa sprawa wysiąść na stacji na Podlasiu, złapać w siatkę zwinnego, silnego chłopa i wywieźć go poza granicę województwa?
-Chyba nie
No jasne, że nie. Udało im się to zrobić tylko
TwojKoszmar +18
8 lat usługiwania. Budzenie do pracy,pranie,robienie jedzenia, zakupów,kupowanie nawet gaci. 8 lat szantażu emocjonalnego i traktowania mnie gorzej niz znajomych. 8 lat uwsteczniania sie,tracenia znajomych,kontaktu z otoczeniem,braku wsparcia i depresji,braku rozmów i samotności w związku. Brak rozmowy o uczuciach,planach,zainteresowaniach. 8 lat życia jak na szpilkach,strachu przed poniżeniem,czy pogardą w głosie. 8 lat płaczu w poduszke,czy recznik.Tak, bywały dobre chwile,ale bylo ich mało,bardzo mało,wykop był ważniejszy,czy ogrywanie gierek. Ja zawsze mialam pmsa albo
„Teraz już wszystko wiem. Te buty, to te buty”
#iwonawieczorek
Jestem ciekawy o co może chodzić…
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Teorię ze szpilkami promowały jakieś grażyny a nie Szostak.
A z ciekawszych teorii to mnie zawsze rozwalała ta która zakłada, że na monitoringu wcale nie było Iwony tylko jakaś podobna laska. xD