@wacek_1984: Tak, można jak najbardziej, a sam będę 1 raz używał więc nie wiem czy dobre i ile się zmieści suszu @Uri_ 1: lepsza zewnętrzna stronka z gazetkami oj tam xD @lunga: Można używać jak szklankę po zjedzeniu @Obywatel_Kondominium: Raczej nadaje się tylko do testowania mocniejszych yerb czy na parzenie kilku yerb w ciągu dnia jak kogoś fantazja poniesie, więc zawsze warto mieć przy sobie mniejsze naczynko
@KenRys: Ja mam chyba 300ml i jak dla mnie jest w sam raz. To po deserze miało ze 150 i pewnie miejsca na wodę to bym tam już nie znalazł sypiąc podobnie ( ͡°͜ʖ͡°)
@Obywatel_Kondominium: Jest małe, też preferuje większe, ale używam tego profesjonalnego matera z biedronki do okazjonalnej mniejszej porcji yerby na wieczór ( ͡°͜ʖ͡°) Albo do siorbania próbek, bo tam z reguły jest albo 25g, albo 50g, a te ~25g to właśnie idealna porcja na te małe naczynko.
Teoretycznie każdy bąbel dyskwalifikuje oponę, ale nie mogę nie zapytać wykopowych ekspertów. Opony nie mają nawet miesiąca, ale #!$%@?łem się w dziurę tydzień temu. (╥﹏╥) Jeździć obserwować czy na śmietnik? #opony #pytanie #motoryzacja
Od czwartku będą dostępne prestiżowe matera (。◕‿‿◕。)
@Uri_ 1: lepsza zewnętrzna stronka z gazetkami oj tam xD
@lunga: Można używać jak szklankę po zjedzeniu
@Obywatel_Kondominium: Raczej nadaje się tylko do testowania mocniejszych yerb czy na parzenie kilku yerb w ciągu dnia jak kogoś fantazja poniesie, więc zawsze warto mieć przy sobie mniejsze naczynko