Wpis z mikrobloga

że ludziom takie słowa w ogóle przechodzą przez gardło to trzeba mieć 10 iq

@rimyi: No tak, PO było tak dobre, że naród wolał iść za PISem niż przeżyć kolejny rok z tymi złodziejami xd
  • Odpowiedz
Po miało takie wielkie afery, ze wszystko jest umarzane xD

A to skazania są jedynym dowodem.
No to w takim razie pis ma zero afer, bo nikt nie został skazany.
PO za to ma jaedną, Nowaka co uciekł na Ukrainę i tam jest sądzony za korucje.
@boskakaratralalala:
  • Odpowiedz
Co to za brednie? xDDD

W obszarze zainteresowania policjantów byli m.in. dziennikarze opisujący aferę taśmową oraz ich rodziny. Według portalu Kulisy24 chodzi np. o Piotra Nisztora, który ujawnił aferę. Inwigilowana miała być też żona Sylwestra Latkowskiego, ówczesnego naczelnego „Wprost".

Dowodów na ich podsłuchiwanie brak, bo jak wynika z audytu, rejestr inwigilowanych zniszczono. Pewne jest tylko, że podsłuchiwano kilkadziesiąt tzw. NN osób.

https://www.rp.pl/wydarzenia/art11252591-dziennikarze-na-podsluchu-policja-poza-prawem

KIEDYŚ
  • Odpowiedz
A to skazania są jedynym dowodem.

No to w takim razie pis ma zero afer, bo nikt nie został skazany
@lagi_mozgu: nie wiedziałem, że władza się zmieniła i ruszyły komisje sprawdzające afery poprzedniej władzy
  • Odpowiedz
Jedyne co maja na po to zegarek nowaka,

@komentator_2020: Podoba mi się, że Nowak srał na Polaków kradnąc pieniądze w porozumieniu z Urzędem Skarbowym, ministerstwem finansów i prokuraturą, a ślepi wyznawcy kojarzą tylko "zegarek"
Wyprane mózgi. Ale wiadomo - wystarczy nieudacznikó z marnymi 2k euro na rękę wmówić, że są lepsi od nieistniejącej "patoli", by łyknęli wszystko

@Fan_Morawieckiego jak tam, dalej kupujesz paliwo za wyplate brutto pisowski kmiocie? XDDDD
  • Odpowiedz
nie wiedziałem, że władza się zmieniła i ruszyły komisje sprawdzające afery poprzedniej władzy

Ruszą tak samo jak zawsze i skazanych będzie też tyle samo co zawsze.
@rimyi:
  • Odpowiedz
@stannis Ty twierdzisz serio że coś takiego jak afera reprywatyzacyjna nie miała miejsca? Wtf?

@marcelus no to napisz jaka byla w tym rola platformy i kto z platformy zostal skazany/oskarzony o cokolwiek.
Taktyka pisu, rzucanie gownem, moze sie cos przyklei xD
  • Odpowiedz
@Fan_Morawieckiego: To tak jak Mejza, osobiście naciągał ludzi na grubą kasę oferując cuda na kiju, co moralnie jest nawet gorsze niż #!$%@? urzędu skarbowego, a dzisiaj dalej w sejmie i wylizuje do czysta, a lud bije brawo w to jakiego zdolnego mają przedstawiciela w sejmie.
@KarolDawid: Tak, tak miałeś głosować na opozycję XD Oj zielonko...
  • Odpowiedz
@KarolDawid: A gdzie ja cię wyzywam? xD ja tylko kulturalnej pytam. Skoro po uważasz za takie samo, to musi być powód. Pytam jaki, a ty odpowiadasz „bo tak” xD
@lagi_mozgu: kłamstwo, za po skazano Kamińskiego i wąsiska, ale marionetka z pałacu prezydenckiego dostała rozkaz ich ułaskawienia.
Poza tym, brak wyroków to ogromny dowód. PiS ma w rękach cała władze od prokuratora po sędziów z nadania, którym przekazują kluczowe
  • Odpowiedz
Tak, tak miałeś głosować na opozycję XD Oj zielonko

@andrzej-roman: tak, no i taki mam plan, Ale jak widzę że ta opozycja to faszyści, to chyba jednak będzie trzeba się poświęcić xd

Wolę katolickich radykałow niż faszystowskie bojwki KO¯\_(ツ)_/¯

Serio jesteś aż tak głupi?
  • Odpowiedz
A gdzie ja cię wyzywam? xD ja tylko kulturalnej pytam. Skoro po uważasz za takie samo, to musi być powód. Pytam jaki, a ty odpowiadasz „bo tak” xD

@boskakaratralalala: przescroluj swoje wiadomości, potem przeproś i potem możemy dyskutować
  • Odpowiedz