Aktywne Wpisy
Ksiega_dusz +207
Mam w pracy analityczkę na stanowisku „Analityk Systemowy”. Oczywiście przebranżowiona w czasach ssania i gdzie brano do IT każdego kto miał puls i umiał powiedzieć słowo „JSON”. Jest po „europeistyce”. Była też na Erasmus, podczas gdy ja waliłem konia z depresji (żadna mnie nie chciała) i uczyłem się po nocach na kolokwium z języka C.
Zarabia coś koło 14-15k brutto na UoP, stażu ma 5 lat. Zarabia niewiele mniej ode mnie, bo ja mam 19k brutto na UoP jako programista Java z 7 latami expa.
Do czego pije? Przeglądałem ofertę pracy w mojej firmie na Analityka Systemowego i w wymaganiach jest jasno napisane że umiejętność SQL’a, znajomość REST API, umiejętność modelowania BPMN czy UML. Wspomaganie procesu wytwarzania oprogramowania.
Pracuje
Zarabia coś koło 14-15k brutto na UoP, stażu ma 5 lat. Zarabia niewiele mniej ode mnie, bo ja mam 19k brutto na UoP jako programista Java z 7 latami expa.
Do czego pije? Przeglądałem ofertę pracy w mojej firmie na Analityka Systemowego i w wymaganiach jest jasno napisane że umiejętność SQL’a, znajomość REST API, umiejętność modelowania BPMN czy UML. Wspomaganie procesu wytwarzania oprogramowania.
Pracuje
WielkiNos +333
@rimyi: No tak, PO było tak dobre, że naród wolał iść za PISem niż przeżyć kolejny rok z tymi złodziejami xd
Przynajmniej nikt nie wykłócałby się o rzeczy oczywiste xd
A to skazania są jedynym dowodem.
No to w takim razie pis ma zero afer, bo nikt nie został skazany.
PO za to ma jaedną, Nowaka co uciekł na Ukrainę i tam jest sądzony za korucje.
@boskakaratralalala:
@stannis:Prrzejdź się do psychiatry. Wszędzie te pisowskie trole.
Urojenia mogą być początkiem
@wiecznylowcaumyslow: Nie wyszło Ci w życiu i się #!$%@? do mnie
https://www.rp.pl/wydarzenia/art11252591-dziennikarze-na-podsluchu-policja-poza-prawem
KIEDYŚ
No to w takim razie pis ma zero afer, bo nikt nie został skazany
@lagi_mozgu: nie wiedziałem, że władza się zmieniła i ruszyły komisje sprawdzające afery poprzedniej władzy
@komentator_2020: Podoba mi się, że Nowak srał na Polaków kradnąc pieniądze w porozumieniu z Urzędem Skarbowym, ministerstwem finansów i prokuraturą, a ślepi wyznawcy kojarzą tylko "zegarek"
Wyprane mózgi. Ale wiadomo - wystarczy nieudacznikó z marnymi 2k euro na rękę wmówić, że są lepsi od nieistniejącej "patoli", by łyknęli wszystko
@Fan_Morawieckiego jak tam, dalej kupujesz paliwo za wyplate brutto pisowski kmiocie? XDDDD
Ruszą tak samo jak zawsze i skazanych będzie też tyle samo co zawsze.
@rimyi:
@marcelus no to napisz jaka byla w tym rola platformy i kto z platformy zostal skazany/oskarzony o cokolwiek.
Taktyka pisu, rzucanie gownem, moze sie cos przyklei xD
@stannis: Za Twoją na pewno, i to na jednym tankowaniu
@KarolDawid: Tak, tak miałeś głosować na opozycję XD Oj zielonko...
Komentarz usunięty przez moderatora
@lagi_mozgu: kłamstwo, za po skazano Kamińskiego i wąsiska, ale marionetka z pałacu prezydenckiego dostała rozkaz ich ułaskawienia.
Poza tym, brak wyroków to ogromny dowód. PiS ma w rękach cała władze od prokuratora po sędziów z nadania, którym przekazują kluczowe
@andrzej-roman: tak, no i taki mam plan, Ale jak widzę że ta opozycja to faszyści, to chyba jednak będzie trzeba się poświęcić xd
Wolę katolickich radykałow niż faszystowskie bojwki KO¯\_(ツ)_/¯
Serio jesteś aż tak głupi?
@boskakaratralalala: przescroluj swoje wiadomości, potem przeproś i potem możemy dyskutować