Aktywne Wpisy
mickpl +1480
Ej skoro już podobno mamy praworządność, demokrację, przejrzystość itd. to ja mogę w imieniu tagu #nieruchomosci poprosić @Watchdog_Polska o wyciągnięcie z Ministerstwa Rozwoju kompletnego info kto opracował założenia dla Kredytu 0%, jakie napisano opinie, jakich ekspertów pozyskano, skąd i czy byli wśród nich ludzie z Polskiego Związku Firm Deweloperskich? XD
Myślę, że serio by to interesowało pół netu.
#nieruchomosci #ministerstworozwoju #lobbing #sejm
Myślę, że serio by to interesowało pół netu.
#nieruchomosci #ministerstworozwoju #lobbing #sejm
mam_spanko +91
To co się dzieje na rynku mieszkań to już nie jest dramat, to jest horror i beznadzieja totalna.
Kawalerki za pół miliona, a jakieś normalne mieszkanie, żeby w miarę godnie żyć to 600-700k
No chyba że chcesz się wprowadzić do gierka gdzie trzeba na dzień dobry +100k na remont
I z takimi warunkami cenowymi jak dzwonisz do pośrednika to od razu jesteś zapisany do kolejki bo już jest paru chętnych xD
Choćbyś
Kawalerki za pół miliona, a jakieś normalne mieszkanie, żeby w miarę godnie żyć to 600-700k
No chyba że chcesz się wprowadzić do gierka gdzie trzeba na dzień dobry +100k na remont
I z takimi warunkami cenowymi jak dzwonisz do pośrednika to od razu jesteś zapisany do kolejki bo już jest paru chętnych xD
Choćbyś
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link