Wpis z mikrobloga

HEJ!

Jesli jest tu ktos, kto w przeszlosci wyslal swoja aplikacje do wziecia udzialu w programie IEC i nie wykorzystal swojej szansy marnujac swoje POE np. przez Covid - tak jak ja - polecam kliknac w link :D

IRCC zmienia zasady gry - do tej pory, jesli otrzymales POE to byles traktowany jako ten, ktory wzial udzial w IEC, niewazne, czy wleciales do Kanady, czy nie, teraz jesli otrzymales a nie wleciales (powody nieistotne) to nie jestes traktowany jako osoba, ktora wziela udzial w programie i mozesz zlozyc papiery raz jeszcze.

If you haven’t used all your participations (received an International Experience Canada work permit) and you’re still eligible, you can create a new profile.
A IEC 2023 startuje wlasnie z nową pulą, ja sie zapisalem :D

Powodzenia wszystkim!

https://ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1641⊤=25&fbclid=IwAR0LzP__8yvsKSVrFlzQZ1FT4kLEfoQJ8CYw5sRunODbFQcgHxnsqwd6jHY

#kanada #emigracja
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dziend0bry: Podobna sytuacja u mnie, tez mialem POE ale nie udalo sie wyleciec. Dzisiaj sie dowiedzialem, ze to zmienili i to swietna informacja, bo bede probowal jeszcze raz. Wlasnie dodalem swoj profil i zobaczymy, moze poszczesci sie po raz kolejny.
  • Odpowiedz
@Tyrese: Poszliśmy przez nominacje prowincji. Jesteśmy w Manitobie. Sprawdź exploratory visit. Program przygotowany dla Polaków. Akurat tutaj to zasługa mojej żony bo ona bardzo dużo rzeczy ogarniała :)
  • Odpowiedz