Aktywne Wpisy
Cinek88 0
#mecz zawinił coś Szczęsny? Bo nie mam jak oglądać

Pepe_Roni +4
24 pączki techniczne za 4,56zł! Tłusty czwartek po królewsku XD bezczelni są z tym hasłem
#heheszki #tlustyczwartek #cebuladeals #lidl
#heheszki #tlustyczwartek #cebuladeals #lidl
źródło: Messenger_creation_2543C460-4861-48C3-8260-4E1846988A57_edit_434360515191530
Pobierz

Jesli jest tu ktos, kto w przeszlosci wyslal swoja aplikacje do wziecia udzialu w programie IEC i nie wykorzystal swojej szansy marnujac swoje POE np. przez Covid - tak jak ja - polecam kliknac w link :D
IRCC zmienia zasady gry - do tej pory, jesli otrzymales POE to byles traktowany jako ten, ktory wzial udzial w IEC, niewazne, czy wleciales do Kanady, czy nie, teraz jesli otrzymales a nie wleciales (powody nieistotne) to nie jestes traktowany jako osoba, ktora wziela udzial w programie i mozesz zlozyc papiery raz jeszcze.
If you haven’t used all your participations (received an International Experience Canada work permit) and you’re still eligible, you can create a new profile.A IEC 2023 startuje wlasnie z nową pulą, ja sie zapisalem :D
Powodzenia wszystkim!
https://ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1641⊤=25&fbclid=IwAR0LzP__8yvsKSVrFlzQZ1FT4kLEfoQJ8CYw5sRunODbFQcgHxnsqwd6jHY
#kanada #emigracja