Aktywne Wpisy
jegertilbake +657
Po tym jak sie zrobil hype na frytkownice beztluszczowe do ktorych bylem sceptycznie nastawiony stwierdzilem, ze jednak dokonam zakupu, bo nadarzyla sie dobra okazja kupic Ninja AF400 wiec raczej gorna polka jesli chodzi o tego typu sprzet.
Po 3 tygodniach korzystania jestem juz gotowy ocenic uzytecznosc tego typu urzadzenia i porownac wzgledem zwyklego piekarnika:
Na plus dla airfryera:
+ Ten model nie wymaga nagrzewania, moge wlozyc zarcie i bardzo szybko nabiera temp
Po 3 tygodniach korzystania jestem juz gotowy ocenic uzytecznosc tego typu urzadzenia i porownac wzgledem zwyklego piekarnika:
Na plus dla airfryera:
+ Ten model nie wymaga nagrzewania, moge wlozyc zarcie i bardzo szybko nabiera temp
lepaq +880
Tak sobie gdybam. Ta sprawa ma tyle już niestworzonych historii, że czasem jakieś oczywistości umykają i może o czymś nie pamiętam.
#iwonawieczorek
Najwięcej zaginionych to młode kobiety ok. 4000, które albo same uciekają albo są porywane na zamówienie do domów publicznych. Czyli daje to ok 400 kobiet rocznie.
Rozumiem że w związku z medialnością tej sprawy wszyscy są fachowcami od poszukiwania osób i kryminalistyki.. ale jaka jest szansa że dziewczyna została porwana do domu publicznego albo
Komentarz usunięty przez autora
Pawel wydzwaniał wielokrotnie do szefa ochrony klubu tamtej nocy, sam klub powiązany byl z Krystkiem w jakis sposob, do tego w ochronie byli zatrudnieni policjanci.
To dziwna historia, póki ktos nie puści pary, to wygląda na to, że typa będą męczyć do usranej śmierci. W sumie to
@niebieskipatyk: to jest polska nie stany xD
1. Po pierwsze to art. 168a kpk oraz art. 171 §7 kpk w zw. z art. 171 §5 kpk
2. Jeżeli ty miałeś na myśli, że dosłownie by go #!$%@? na komendzie no to tak: 171 §7 kpk w zw. z art. 171 §5 kpk. Myślałem, że to odnosi się do całości ich działań a nie bicia go po
Komentarz usunięty przez autora