Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +203
Atypical +106
Co ja odwaliłem to ja nawet nie.
Szukałem hothatcha, auta na codzień, a kupiłem limitowana edycję mazdy mx5 XD
#samochody #motoryzacja #mechanikasamochodowa #mazda
Szukałem hothatcha, auta na codzień, a kupiłem limitowana edycję mazdy mx5 XD
#samochody #motoryzacja #mechanikasamochodowa #mazda

wielka teoria testosteronu, płacze o to, że laski wybiorą atrakcyjniejszych typów od nich.
zaufajcie mi, gdybyście wy mieli wybór też byście szukali dla siebie najlepszej opcji, a tak to zamiast się wziąć za siebie to płaczecie w komnacie tajemnic, zmieńcie fotkę nie na jakąś głupią tylko #!$%@? nie wiem estetyczną i to jest pierwszy krok
pare protipów, żebyście nie płakali:
- na allegro macie tinder gold za 20 zix
- kupcie sobie nowy sim za 5 zix i zalozcie na ten numer konto od razu dostaniecie boosta
-tak wiem, polki nie potrafią pisać, tak wiem są #!$%@? - jeśli wyskoczysz z jakimś tekstem w stylu "hej jakim smakiem pizzy byś była? ;PP" to polak wykopek myśli, że wspiął się na wyżyny kreatywności, osiągnął intelektualny mount Everest, liczy, że cipka takiej panny wybuchnie jak Pompeje w 79 roku, a jak spróbuje nie odpisać to co taki wykopek robi?
pisze na wykopie, że polki to #!$%@?, lecą na arabów, a jak złapie kolejnego matcha to pisze dokładnie to samo xD
założy sobie jeszcze konto z jakimś Hiszpanem, żeby się pośmiać z polek, że lecą na ciemnych i będzie to usprawiedliwiał tym, że "mają więcej testosteronu" przy czym wykopek po prostu nie myje zębów, bo w sumie to po #!$%@? ma to robić, ma wybrać mnie, bo ja jestem samotny i ma kochać mnie takiego jakim jestem, a polska witaminka tak naprawdę jeden słip dalej ma Juana Pablito Esteban #!$%@? Posampas
nie wykopku, wystarczy, że nie ważysz więcej niż 100 kilo, nie #!$%@? teścia, masz wszystkie zęby i nie wyglądasz jak stereotyp informatyka na początku XXI wieku
Podsumowując:
-tak, kobiety mają preferencje co do wyglądu i będą ich kręciły osoby o wyglądzie egzotycznym (mnie też kręcą osoby innego pochodzenia, ale i tak pisze z kobietami z polski, jak widzę, że nie bardzo jest wygadana to od razu usuwam match i siema piękna)
-nie, kobieta nie przyjmie gościa, który o siebie nie dba
-czasami chodzi im o hajs, czasami nie, zależy już od przypadku
-jeśli nie będziecie o siebie dbać to nie znajdziecie sobie panny (chyba, że tak niezadbana jak Wy, ale wy na to sobie nie pozwolicie, bo kobieta musi o siebie dbać -.-)
-nie potraficie spojrzeć na siebie obiektywnie i dlatego będziecie siedzieć i płakać zamiast się za siebie wziąć
Ps. Oczywiście są przypadki, których nie da się odratować, ale zdarzają się #!$%@? rzadko
Ps2. Jeśli nie wiecie jak zagadać do dupki na tinder to wrzućcie tutaj screena jej profilu postaram się pomóc, tylko błagam; nie piszcie tych pierdów w stylu "hej, gdybyś była owockiem to którym byś była? :PPPPP" niech ten trend już zdechnie, taka sama wiadomość dostała od 30 innego typa
#tinder
Sugerowanie też, że wystarczy zacząc ze sobą cokolwiek robić, sprawi że kogoś poznasz to też spory cope, matematycznie jest to nawet niemożliwe przy 1.5 mln nadwyżce mężczyzn 18-30.
@DzazesOrozes nie zakładam, mówię że jeśli masz wygląd a nie masz charakteru to odpadasz z rynku matrymonialnego i to jest podstawowa wiedza.
Wystarczy wyjść z domu, pójść do pierwszej lepszej galerii i poobserwować pary. Znajdziesz sporo par gdzie facet nie jest ultrachadem, ba nie jest nawet przystojny a jednak potrafi znaleźć sobie laske. I tutaj nie ma nawet o czym dyskutować bo takie
z wyglądem jest taka sprawa, że jeśli ktoś jest brzydki to raczej nie będzie miał średniej dziewczyny.
pozostają takie, ktore o siebie nie dbają i to jest fakt, ale to jest ostateczność, kiedy komuś naprawdę nie chce się komuś wyjść z przegrywu, albo no genetyka tak go skrzywdziła, że jest bez szans.
ale tak jak mówiłem - nieraz poznawałem parki typu chłop 4/5 z dziewczyną 7-8/10.
jestem na
Jak masz wygląd, a nie masz charakteru wcale nie odpadasz z rynku matrymonialnego, jesteś idealnym kandydatem na ONS/FWB, ewentualnie dla lasek z dość niskim IQ/zaburzeniami.
Ciężko się dyskutuje z gościem,
Serio jest tak mocno to widoczne?
@majciontko:
1. wyjątki o których piszesz są skrajnie rzadki i przeważnie jest to długotrwały związek zawiązany we wczesnej młodości (just be first)
2. Dzisiaj przecenia się wygląd kobiety a niedocenia wyglądu mężczyzny i ten facet 4/10 z dziewczyną 7/10 to dużo częściej looksmatche niż ci się wydaje
3. czasem kobiety biorą znacznie brzydszego by go kontrolować bo np. boją się że ktoś
ale wtedy byłem strasznie nakręcony i #!$%@?łem to bo od razu szarżowałem do związku
no i moją jedyną zaletą był wzrost, tak poza tym to figura dadbod, krzywe zęby, syfy, do tego
Warto też wziąć pod uwagę przypadki, którym nie udało się i nigdy się nie uda, nieważne jak mocno by tryhardowali, to jest po prostu kwestia matematyki.
Ale z drugiej strony, bądźmy szczerzy - dobry wygląd pomaga, i jest pierwszym filtrem percepcyjnym dla kobiet i mężczyzn SZCZEGÓLNIE na portalach społecznościowych, w życiu codziennym trochę mniej.
Nie czarujmy się, wszyscy postrzegamy i oceniamy ludzi po wyglądzie, zarówno przedstawicieli przeciwnej płci, jak i tej samej - i nie ma w tym nic złego.
Dlatego na Tinderze
Komentarz usunięty przez autora
@majciontko: wszystko zgoda, ale to jest bzdura totalna.
Z innych rad, z tego co mi znajomi opowiadają, jak któras ma podanego instagrama i opis w stylu ,,tutaj mnie nie ma/ szybciej znajdziecie mnie na ig'' to od razu w lewo dawać, szkoda tracić czasu.
A co do przegrywów, oni myślą, że nie mają powodzenia, bo nie
@michail_bialkovich: no i jak zwykle ten przegrywowy wysryw musiał się tutaj znaleźć xDDDDD
jedna będzie lubiła enigmatycznego Enrique, druga wychudzonego Malika z Dubaju, trzecia polaka #!$%@?
ale i tak ostatnio gdzieś widziałem wykres, w którym kraje europejskie wybierały ich zdaniem najatrakcyjniejszy pod względem wyglądu mieszkańców kraj i z tego co kojarzę 90 procent europy wybrało Hiszpanie, Włochy na pewno wybrały kraje skandynawskie
@michail_bialkovich: typie ja w związku jestem ¯\_(ツ)_/¯
Dalej wierz e blackpill i inne gówno przegrywie
To samo z czarnymi. Przeciętny czarny jest mniejszy od przeciętnego białego, a na zachodzie ma jeszcze gorzej taki ktoś znaleźć partnerkę niż biały. Czarnymi gardzą kobiety na zachodzie. Na wschodzire niestety spora część kobiet ich idealizuje i jak wspomnialem błędnie myśli,
No, ale jakiś tam model określonego Hiszpana jest narzucony przez media, więc stąd te zdania.
I znam duuuużo kobiet, którym podobają się Hiszpanie, więc to nie jest żadna bajeczka.
I nikt nie powiedział, że ktokolwiek z tych Włochów, Hiszpanów, czy Portugalczyków wygląda jak na filmach - ale wyglądają egzotycznie, nawet ci średni stąd też wzbudzają większe zainteresowanie dla ludzi, którzy całe życie widzieli Słowian.
Do tego mam wrażenie, że w
@majciontko: to spytaj się po pierwsze jak wyobraża sobie Hiszpana, czy była w Hiszpanii i wie czy wie jak wygląda przeciętny Hiszpan.
Egzotycznie to wygląda azjata, czy ktoś z afryki/bliskiego wschodu, a nie Europejczyk
xD
Tak, była w Hiszpanii.
Tak, wie jak wygląda przeciętny Hiszpan.
Jedna mieszka w Hiszpanii od dwóch lat, druga od roku.
Ja #!$%@?, będziesz się teraz kłócił, że dla Ciebie Hiszpan nie wygląda egzotycznie jako
@majciontko: dane z dupy, świetnie
Chłopie ja wnioskuje to po tym co piszesz. Napisałeś, że dużo więcej osób dba o siebie tam, to ci napisałem, że nie masz racji, bo są do od tego dane. Możesz sam to sprawdzić w
@majciontko: jestem w związku, ćwiczę 6x w tygodniu. Mam sylwetkę lepszą niż jakieś 90% męskiego społeczeństwa ¯\_(ツ)_/¯
Zdefiniuj mi proszę czym jest dla Ciebie egzotyczność w urodzie, bo chyba tutaj jest problem.
Mówisz mi, że Hiszpan Pedri Gonzales 3/10 będzie wyglądał dla polki gorzej niż Sebastian 3/10?
To może byliśmy
sam kiedyś w klubie kręciłem z dupką 9/10, ja sam jestem powiedzmy 8/10, która olała mnie dla Azjaty 170 (ja mam 186, ona miała z 165), bo od zawsze ją kręcili Azjaci xD
bawiłem się potem z jej koleżanką, to mi opowiadała, że jej koleżanka ma słabość do Azjatów, a jak zobaczyła, że Azjata się bujać nie potrafi to wróciła do mnie xD
w
@majciontko: chłopie ja piszę cay czas o preferencjach, a Ty wysrywasz, jakby klażda kobieta leciała na massimo czy innego araba
Naprawdę litości chłopie, nie ośmeiszaj się już i żyj dalej w swojej bańce
XDDD O JAKICH PREFERENCJACH, JEDYNE CO NAPISAŁEŚ TO TO, ŻE PEDRI SKINNY FAT NIE MA SZANS, A JA CI MÓWIE, ŻE MA WIĘKSZE SZANSE NIŻ SEBADSTIAN TAK TO #!$%@? OD RZECZY