Wpis z mikrobloga

ale bawią mnie te płacze o tinder na wykopku xD

wielka teoria testosteronu, płacze o to, że laski wybiorą atrakcyjniejszych typów od nich.
zaufajcie mi, gdybyście wy mieli wybór też byście szukali dla siebie najlepszej opcji, a tak to zamiast się wziąć za siebie to płaczecie w komnacie tajemnic, zmieńcie fotkę nie na jakąś głupią tylko #!$%@? nie wiem estetyczną i to jest pierwszy krok

pare protipów, żebyście nie płakali:

- na allegro macie tinder gold za 20 zix
- kupcie sobie nowy sim za 5 zix i zalozcie na ten numer konto od razu dostaniecie boosta
-tak wiem, polki nie potrafią pisać, tak wiem są #!$%@? - jeśli wyskoczysz z jakimś tekstem w stylu "hej jakim smakiem pizzy byś była? ;PP" to polak wykopek myśli, że wspiął się na wyżyny kreatywności, osiągnął intelektualny mount Everest, liczy, że cipka takiej panny wybuchnie jak Pompeje w 79 roku, a jak spróbuje nie odpisać to co taki wykopek robi?

pisze na wykopie, że polki to #!$%@?, lecą na arabów, a jak złapie kolejnego matcha to pisze dokładnie to samo xD

założy sobie jeszcze konto z jakimś Hiszpanem, żeby się pośmiać z polek, że lecą na ciemnych i będzie to usprawiedliwiał tym, że "mają więcej testosteronu" przy czym wykopek po prostu nie myje zębów, bo w sumie to po #!$%@? ma to robić, ma wybrać mnie, bo ja jestem samotny i ma kochać mnie takiego jakim jestem, a polska witaminka tak naprawdę jeden słip dalej ma Juana Pablito Esteban #!$%@? Posampas

nie wykopku, wystarczy, że nie ważysz więcej niż 100 kilo, nie #!$%@? teścia, masz wszystkie zęby i nie wyglądasz jak stereotyp informatyka na początku XXI wieku

Podsumowując:
-tak, kobiety mają preferencje co do wyglądu i będą ich kręciły osoby o wyglądzie egzotycznym (mnie też kręcą osoby innego pochodzenia, ale i tak pisze z kobietami z polski, jak widzę, że nie bardzo jest wygadana to od razu usuwam match i siema piękna)
-nie, kobieta nie przyjmie gościa, który o siebie nie dba
-czasami chodzi im o hajs, czasami nie, zależy już od przypadku
-jeśli nie będziecie o siebie dbać to nie znajdziecie sobie panny (chyba, że tak niezadbana jak Wy, ale wy na to sobie nie pozwolicie, bo kobieta musi o siebie dbać -.-)
-nie potraficie spojrzeć na siebie obiektywnie i dlatego będziecie siedzieć i płakać zamiast się za siebie wziąć

Ps. Oczywiście są przypadki, których nie da się odratować, ale zdarzają się #!$%@? rzadko
Ps2. Jeśli nie wiecie jak zagadać do dupki na tinder to wrzućcie tutaj screena jej profilu postaram się pomóc, tylko błagam; nie piszcie tych pierdów w stylu "hej, gdybyś była owockiem to którym byś była? :PPPPP" niech ten trend już zdechnie, taka sama wiadomość dostała od 30 innego typa

#tinder
  • 106
@hiszpanwkoszuli: Wygląd jest znacznie bardziej istotny niż charakter przy doborze partnera i to nie jest jakaś wiedza tajemna ani nic złego przecież, każdy podręcznik do psychologii ewolucyjnej Ci to powie.

Sugerowanie też, że wystarczy zacząc ze sobą cokolwiek robić, sprawi że kogoś poznasz to też spory cope, matematycznie jest to nawet niemożliwe przy 1.5 mln nadwyżce mężczyzn 18-30.
dlaczego zakładasz, że od razu jak przystojny to matoł?

@DzazesOrozes nie zakładam, mówię że jeśli masz wygląd a nie masz charakteru to odpadasz z rynku matrymonialnego i to jest podstawowa wiedza.

Wystarczy wyjść z domu, pójść do pierwszej lepszej galerii i poobserwować pary. Znajdziesz sporo par gdzie facet nie jest ultrachadem, ba nie jest nawet przystojny a jednak potrafi znaleźć sobie laske. I tutaj nie ma nawet o czym dyskutować bo takie
@DzazesOrozes: @Kapitan_dpa:

z wyglądem jest taka sprawa, że jeśli ktoś jest brzydki to raczej nie będzie miał średniej dziewczyny.

pozostają takie, ktore o siebie nie dbają i to jest fakt, ale to jest ostateczność, kiedy komuś naprawdę nie chce się komuś wyjść z przegrywu, albo no genetyka tak go skrzywdziła, że jest bez szans.

ale tak jak mówiłem - nieraz poznawałem parki typu chłop 4/5 z dziewczyną 7-8/10.
jestem na
@hiszpanwkoszuli: Biorąc pod uwagę odsetek chadów w populacji, jakby oczywistym jest, że będą też inne, przeciętne pary. Nikt tego nie neguje przecież. Lecz co do zasady blackpill jest faktem, ale chyba ani dowody anegdotyczne, ani naukowe nie przemawiają Ci do głowy.

Jak masz wygląd, a nie masz charakteru wcale nie odpadasz z rynku matrymonialnego, jesteś idealnym kandydatem na ONS/FWB, ewentualnie dla lasek z dość niskim IQ/zaburzeniami.

Ciężko się dyskutuje z gościem,
nieraz poznawałem parki typu chłop 4/5 z dziewczyną 7-8/10.

@majciontko:
1. wyjątki o których piszesz są skrajnie rzadki i przeważnie jest to długotrwały związek zawiązany we wczesnej młodości (just be first)
2. Dzisiaj przecenia się wygląd kobiety a niedocenia wyglądu mężczyzny i ten facet 4/10 z dziewczyną 7/10 to dużo częściej looksmatche niż ci się wydaje
3. czasem kobiety biorą znacznie brzydszego by go kontrolować bo np. boją się że ktoś
@Kapitan_dpa: nie no w gimnazjum i liceum też byłem 3-4, dostawałem masę koszów od dupek, ale nauczyłem się je dobrze bajerować i być kimś innym niż te ładne oskarki i kubusie i raz na rok wyrwałem jakąś pannę xd
ale wtedy byłem strasznie nakręcony i #!$%@?łem to bo od razu szarżowałem do związku

no i moją jedyną zaletą był wzrost, tak poza tym to figura dadbod, krzywe zęby, syfy, do tego
więc to nie jest #!$%@? tak, że się nie da i #!$%@?, trzeba wykminić sposób na siebie i to sprzedawać ludziom, a tę parkę znałem - zaczęło się w wieku 20 lat od fwb, ona atrakcyjny on nie, przez chwile się spotykali ale uznali, że nie są dla siebie i nara poszli dalej
@majciontko: ty sam rozumiesz co piszesz? sam sobie zaprzeczasz, dalsza dyskusja z tobą nie ma sensu bo nie przyjmiesz do wiadomości że dla niektórych chłopów it's over niezależnie jak dobrze się ubiorą i jacy wygadani będą, poprzeczka jest tak wysoka że nawet gruba i dzieciata celuje i znajduje normalnych porządnych chłopaków a jakiejśc części społeczeństwa jest skazana na samotność choćby nie wiem co i jest to znaczna część a nie 10%
@majciontko: Nikt nie mówi, że się nie da wcale, owszem da się, ale praca którą musisz włożyć często jest nieproporcjonalna do korzyści.

Warto też wziąć pod uwagę przypadki, którym nie udało się i nigdy się nie uda, nieważne jak mocno by tryhardowali, to jest po prostu kwestia matematyki.
@DzazesOrozes: no tak, jeśli jest ta nadwyżka mężczyzn w postaci 1.5 mln no to wiadomo, że nie każdy będzie miał panne, ale będąc maksymalnie szczerym - wolałbym mieć jakąkolwiek korzyść(nawet te najmniejszą) niż być do końca życia gościem, który uważa, że nie znalazł kobiety przez to, że jest za dużo chłopa na planecie, a nie dlatego, że coś jest ze mną nie tak, mam nadzieje, że wiesz o co mi chodzi
@majciontko: ja już miałem kilka kobiet, mówię np w imieniu swojego kolegi który nigdy nawet za rękę nie trzymał bo jest mega nieatrakcyjny(do tego stopnia że moja była powiedziała mi że nie chce iść ze mną do niego na domówkę bo ją obrzydza) mimo że ma styl, mega poczucie humoru, i jest w #!$%@? bardziej bogaty ode mnie
@Kapitan_dpa: no tak, są skrajne przypadki, kiedy geny pokarały człowieka i wydaje mi się, że takie coś dotyka bardzo małego procentu społeczeństwa, ja w swoim życiu poznałem tylko jedną taką osobę, która była zupełnie nieatrakcyjna dla płci przeciwnej
@majciontko: Sam nie pochwalam użalania się nad sobą, bo to do niczego nie prowadzi.
Ale z drugiej strony, bądźmy szczerzy - dobry wygląd pomaga, i jest pierwszym filtrem percepcyjnym dla kobiet i mężczyzn SZCZEGÓLNIE na portalach społecznościowych, w życiu codziennym trochę mniej.
Nie czarujmy się, wszyscy postrzegamy i oceniamy ludzi po wyglądzie, zarówno przedstawicieli przeciwnej płci, jak i tej samej - i nie ma w tym nic złego.
Dlatego na Tinderze
Pobierz
źródło: comment_1671545648OD9jGmQT6XCYhgA3sF0dTZ.jpg
tak, kobiety mają preferencje co do wyglądu i będą ich kręciły osoby o wyglądzie egzotycznym

@majciontko: wszystko zgoda, ale to jest bzdura totalna.

Z innych rad, z tego co mi znajomi opowiadają, jak któras ma podanego instagrama i opis w stylu ,,tutaj mnie nie ma/ szybciej znajdziecie mnie na ig'' to od razu w lewo dawać, szkoda tracić czasu.

A co do przegrywów, oni myślą, że nie mają powodzenia, bo nie
@technojezus: z wyglądem egzotycznym chodziło mi o to, że każda panna będzie miała swoje preferencje.

jedna będzie lubiła enigmatycznego Enrique, druga wychudzonego Malika z Dubaju, trzecia polaka #!$%@?

ale i tak ostatnio gdzieś widziałem wykres, w którym kraje europejskie wybierały ich zdaniem najatrakcyjniejszy pod względem wyglądu mieszkańców kraj i z tego co kojarzę 90 procent europy wybrało Hiszpanie, Włochy na pewno wybrały kraje skandynawskie
ok incel, już się tak nie produkuj po nocy wymyślając a potem usuwając historyjki o swoich urojonych kolegach i wracaj do posuwania wału z kołdry, który nazywasz swoją kobietą 11/10, mitomanie xDDDDD

@michail_bialkovich: typie ja w związku jestem ¯\_(ツ)_/¯

Dalej wierz e blackpill i inne gówno przegrywie
@majciontko: pisanie, że większość Wlochów, Portugalczyków, Hiszpanów, to jakieś czady o wyglądzie Massimo z 365 dni, to bzdury. Byłeś kiedyś w tych krajach? Czy Ty wiesz jak wygląda przeciętny Hiszpan?
To samo z czarnymi. Przeciętny czarny jest mniejszy od przeciętnego białego, a na zachodzie ma jeszcze gorzej taki ktoś znaleźć partnerkę niż biały. Czarnymi gardzą kobiety na zachodzie. Na wschodzire niestety spora część kobiet ich idealizuje i jak wspomnialem błędnie myśli,
@technojezus:

No, ale jakiś tam model określonego Hiszpana jest narzucony przez media, więc stąd te zdania.

I znam duuuużo kobiet, którym podobają się Hiszpanie, więc to nie jest żadna bajeczka.

I nikt nie powiedział, że ktokolwiek z tych Włochów, Hiszpanów, czy Portugalczyków wygląda jak na filmach - ale wyglądają egzotycznie, nawet ci średni stąd też wzbudzają większe zainteresowanie dla ludzi, którzy całe życie widzieli Słowian.

Do tego mam wrażenie, że w
Pobierz
źródło: comment_1671614799wLq0XP9alZSpQ3ar7uIetL.jpg
I znam duuuużo kobiet, którym podobają się Hiszpanie, więc to nie jest żadna bajeczka.

@majciontko: to spytaj się po pierwsze jak wyobraża sobie Hiszpana, czy była w Hiszpanii i wie czy wie jak wygląda przeciętny Hiszpan.

ale wyglądają egzotycznie, nawet ci średni stąd też wzbudzają większe zainteresowanie dla ludzi, którzy całe życie widzieli Słowian.

Egzotycznie to wygląda azjata, czy ktoś z afryki/bliskiego wschodu, a nie Europejczyk

Do tego mam wrażenie, że
@technojezus:

xD

Cytowany tekst... to spytaj się po pierwsze jak wyobraża sobie Hiszpana, czy była w Hiszpanii i wie czy wie jak wygląda przeciętny Hiszpan.

Tak, była w Hiszpanii.
Tak, wie jak wygląda przeciętny Hiszpan.
Jedna mieszka w Hiszpanii od dwóch lat, druga od roku.

Egzotycznie to wygląda azjata, czy ktoś z afryki/bliskiego wschodu, a nie Europejczyk

Ja #!$%@?, będziesz się teraz kłócił, że dla Ciebie Hiszpan nie wygląda egzotycznie jako
Tak, #!$%@? Hiszpanki dla Polaków wyglądają egzotycznie i nie wiem w ogóle skąd wyciągnąłeś wnioski, że nie xD

@majciontko: dane z dupy, świetnie

tak, tak myślę, narzucaj mi dalej swój punkt widzenia bez żadnej merytoryki xD

Chłopie ja wnioskuje to po tym co piszesz. Napisałeś, że dużo więcej osób dba o siebie tam, to ci napisałem, że nie masz racji, bo są do od tego dane. Możesz sam to sprawdzić w
jestem ciekawy czy sam masz takie wnioski czy ta dupka ci tak mówiła, żeby w kompleksy nie wpędzić, w każdym razie dyskusja z tobą to naprawdę mordęga

@majciontko: jestem w związku, ćwiczę 6x w tygodniu. Mam sylwetkę lepszą niż jakieś 90% męskiego społeczeństwa ¯\_(ツ)_/¯
@technojezus:

Zdefiniuj mi proszę czym jest dla Ciebie egzotyczność w urodzie, bo chyba tutaj jest problem.

Mówisz mi, że Hiszpan Pedri Gonzales 3/10 będzie wyglądał dla polki gorzej niż Sebastian 3/10?

Chłopie ja wnioskuje to po tym co piszesz. Napisałeś, że dużo więcej osób dba o siebie tam, to ci napisałem, że nie masz racji, bo są do od tego dane. Możesz sam to sprawdzić w kilka sekund

To może byliśmy
@technojezus: no szkoda, bo #!$%@? głupoty xD

sam kiedyś w klubie kręciłem z dupką 9/10, ja sam jestem powiedzmy 8/10, która olała mnie dla Azjaty 170 (ja mam 186, ona miała z 165), bo od zawsze ją kręcili Azjaci xD

bawiłem się potem z jej koleżanką, to mi opowiadała, że jej koleżanka ma słabość do Azjatów, a jak zobaczyła, że Azjata się bujać nie potrafi to wróciła do mnie xD

w
w ogóle nie bierzesz pod uwagę, że ktoś może mieć jakieś preferencje i będziesz jak ten debil walił ścianą w mur i pisał

@majciontko: chłopie ja piszę cay czas o preferencjach, a Ty wysrywasz, jakby klażda kobieta leciała na massimo czy innego araba

Naprawdę litości chłopie, nie ośmeiszaj się już i żyj dalej w swojej bańce
WYŁAPUJ SOBIE Z POJEDYNCZYCH ZDAŃ TO CO CI ODPOWIADA, ODPOWIEDZ NA NIE JAKOŚ POKRĘTNIE I PATRZCIE WIDZOWIE, MORALNY ZWYCIĘZCA, TE MAJCIONTKO NIE OŚMIESZAJ SIĘ JUŻ ŻYJ W SWOJEJ BAŃCE XDDD