Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
Poszukuję oszukanych przez @FxJerzy

Facet zapewniał, że firma nakd (produkująca wcześniej majtki, która rozpoczęła produkcję samochodów elektrycznych) będzie złotym interesem.

Miała być to druga Tesla w końcu majtki podobno były zajebiste# jakości. Wlazłem po same jaja w Cenntro jak mówił, że to idealna pora gdy było po 3$.

Na chwilę obecną kosztuje 0.3$ i ciągle spada.

Proszę o kontakt poszkodowanych. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#gielda
  • 13
A tak na poważnie to nie dziwię się jak zdejmą ta spółkę z notowań zanim to urośnie

@Caracas: Sądzisz że mnie nastraszysz po to bym sprzedał? Short Squeeze na zlewarowanych pozycjach short to moje hobby, ja mam cierpliwość, trzymanie akcji nie kosztuje mnie nic.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@FxJerzy: Myślę, że nią ma to aż takiego wpływu. GmE to pokazało. Nic już z tego tam nie będzie. Idealna piramida finansowa. Tu mamy cenę jako mamy bo firma generalnie nie odnosi jakiś spektakularnych sukcesów a w zasadzie w Europie na chwilę obecną poniosła porażkę a to pokaźny rynek zbytu dla elektryków.
Idealna piramida finansowa.

@Caracas: Spoko, tylko oni naprawdę sprzedają te samochody, mają nowe modele. Są do kupienia nawet po spłuczkach auta na stronkach ubezpieczycieli itp.