Aktywne Wpisy
mirko_anonim +10
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pół roku temu zdradziła mnie dziewczyna, byliśmy razem prawie 3 lata. Poznała bolca w pracy i ukrywała nasz związek. Od tamtej pory nie odzywaliśmy się, zero kontaktu, a dziś o dziwo napisała do mnie na messengerze, że zdaje sobie sprawę, że rozstaliśmy się w nie za fajnej sytuacji i czy miałbym ochotę się spotkać i wyjaśnić wszystko, żeby zamknąć rozdział itd. Z ciekawości wszedłem na jej instagrama i nie
Pół roku temu zdradziła mnie dziewczyna, byliśmy razem prawie 3 lata. Poznała bolca w pracy i ukrywała nasz związek. Od tamtej pory nie odzywaliśmy się, zero kontaktu, a dziś o dziwo napisała do mnie na messengerze, że zdaje sobie sprawę, że rozstaliśmy się w nie za fajnej sytuacji i czy miałbym ochotę się spotkać i wyjaśnić wszystko, żeby zamknąć rozdział itd. Z ciekawości wszedłem na jej instagrama i nie
zeszyt-w-kratke +67
zakup nieruchomości w usa w roku 1970 i w roku 2023
średnia cena domu 15000 $ vs 436000$ (cena zwiększyła się 29 razy)
średnia cena najmu: 108$ vs 2000$ (cena zwiększyła się 20 razy)
średnie zarobki 9000$ vs 56000$ na rok (zarobki zwiększyły się sześciokrotnie)
W 1970 roku w usa kończyłeś szkołę szedłeś do pracy przez 3 lata mieszkając z rodzicami i odkładając większość wypłaty kupowałeś dom. Tak przynajmniej pokazują statystyki. Teraz
średnia cena domu 15000 $ vs 436000$ (cena zwiększyła się 29 razy)
średnia cena najmu: 108$ vs 2000$ (cena zwiększyła się 20 razy)
średnie zarobki 9000$ vs 56000$ na rok (zarobki zwiększyły się sześciokrotnie)
W 1970 roku w usa kończyłeś szkołę szedłeś do pracy przez 3 lata mieszkając z rodzicami i odkładając większość wypłaty kupowałeś dom. Tak przynajmniej pokazują statystyki. Teraz
Przynajmniej teraz razem chorujemy (。◕‿‿◕。)
#seks #przeziebienie
Co do facetow, to oni jeszcze często w rozmowach pokazuja jacy oni sa mescy, jak ruchali sie przez cały wieczor, jak laska dochodzila, ze on to zawsze może 30 minut itd. A to zazwyczaj zwykla mitomania.
Komentarz usunięty przez autora
Mialam w jednej pracy takiego mitomana, wiecznie opowiadal jak to klientki rucha, do mnie zarywal, do kazdej baby zarywal, koledzy z pracy sie smieli z niego za plecami. Pewnie jak odeszlam to tez opowiadal, ze mnie rucha. Xd tacy ludzie sa tragiczni. Do tego wszystkiego mial stala partnerke - do dzisiaj zachodze w glowe jakim cudem.
Co do mitomana to mialem podobna sytuacje. Tez wszyscy mieli z niego beke i jak odeszla jedna kolezanka to mówił, że chciala się z nim przespać, ale on ma żonę (a to że niby rucha klientki to spoko?) XD
Ktoś się chwali że dziś srał, ja się chwale że wczoraj doszłam, na tym polega magia gownowpisow, to nie ma znaczenia.
Mimo wszystko ciebie musiało ruszyć skoro odpisałaś i stwierdziłaś, po jednym z moich gównowpisow, że
No mitomani tego typu rzeczy wymyslaja - zeby poprzec teze jacy to sa zajebiscie atrakcyjni.
Chociaz w jednej pracy tez mialam laske, ktora myslala, ze kierownik do niej zarywa bo poprosil o numer kontaktowy gdyby jej nie bylo w pracy itp. xD