Aktywne Wpisy
mepps +267
szurszur +106
Mam pytanie od osób, ktore potrafią wrzucać seriami wyłącznie wpisy negatywnie przedstawiajace Ukraine.
Macie odwage odpowiedzięc z czego wynika Wasza sympatia do Rosji? Bo nie róbcie fikołków, ze niby jesteście pośrodku, nie mozna być neutralnym i wrzucac masowo tylko ataki na Ukraine. To służy wybieleniu Rosji i przeniesieniu niecheci na Ukriane czyli dokładnie to czego aktywnie oczekuje Rosja. No chyba, że jesteście takimi tępakami i robicie to jako tzw pozyteczni.
Owszem, niektorzy
Macie odwage odpowiedzięc z czego wynika Wasza sympatia do Rosji? Bo nie róbcie fikołków, ze niby jesteście pośrodku, nie mozna być neutralnym i wrzucac masowo tylko ataki na Ukraine. To służy wybieleniu Rosji i przeniesieniu niecheci na Ukriane czyli dokładnie to czego aktywnie oczekuje Rosja. No chyba, że jesteście takimi tępakami i robicie to jako tzw pozyteczni.
Owszem, niektorzy
Kiedys zrobilem test, dodalem jedna i napisalem prosto z mostu ze mi sie nie podoba z wygladu, dodalem bo szukam kolezanek i mozemy sie kolegowac. Niby przyjela ale po 30 minutach rozmowy zaraz byly jakies dwuznaczne teksty, niby hehe propozycje w formie zartu i proby przekonywania mnie "daj spokoj #!$%@? ten wyglad, to nic nie znaczy, uroda przemija" no #!$%@? X D kocham te teksty.
Innym razem zostalem na noc u grubszej znajomej, relacja czysto kolezenska. Nie mialem transportu (w miescie w którym studiuje jest problem z taksowkami w nocy), a miala wolne lozko to stwierdzilem ze sie kimne i co? Przylazla niby bo jeszcze pogadac chciala, potem sie obrocila no ale mowie #!$%@? przeciez to moja znajoma i co? Mija pare minut i sie dupskiem zaczela dociskac xD (oczywiscie jej nie wyruchalem)
I nie, nie czuje sie wtedy jak "maczo". Zaczynam czuc sie obrzydliwie sam ze soba.
Jezeli obrazilem tutaj jakas rozowa to przepraszam... ale idz biegac i skoncz robic codzienne cheat daye. I nie dam sie nabrac na jakies #!$%@? haszimoto, kazdy moze schudnac. Wystarczy ruszyc ta leniwa gruba dupe
#tinder #seks #klatwagrubej #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
@dzkeson: No u normalnych ludzi tak to działa. Nie zawsze, ale zdarza się.
Ja znam przypadki w obie strony, w tym chadlite, który wziął sobie taką "dużą", bo mu się spodobała z charakteru. Ot, taka parka ze studiów. Więc to nie do końca są nieuzasadnione nadzieje, jak próbujesz wpierać.
No ale widziałem kilka takich brzydkich ze spoko kolesiami, ale to były takie inteligentne babeczki
1. Sparowalem sie z grubszą tylko raz, zeby cos sprawdzic i nie, nie obrazalem jej.
2. Nie trafiles/as chlip, chlip. Podobam sie atrakcyjnym laskom i z takimi tez sie umawiam. Skad masz ta teorie? Byles/as u bezzebnej wrozki, cyganki sprzedajacej latajace dywany czy u jasnowidza Jackowskiego?
Bede chcial to bede dzielil sie swoimi opiniami. Nie podoba sie? Nie czytaj,
@dzkeson:
Pisałem też o tym tu kiedyś XD co one mają we łbie
Zawsze sobie myślę "tak tak gruba, napewno( ͡° ͜ʖ ͡°)"
@dzkeson: ale co Ty niby chciales sprawdzic?? XD Mozesz byc gruby i moga Ci sie podobac tylko chudzi i vice versa, ludzie maja najrozniejsze gusta. Co konkretnie chciales sprawdzac? :d
I wyszło na to, że z charakteru sa podobne - tylko bardziej siedza w domu i czytaja ksiazki i